Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Să îmi zică şi mie cum l-a ajutat”. MM Stoica, dezamăgit că Iordănescu l-a convocat ”degeaba” pe Coman: ”Nu e casă de ajutor reciproc” | EXCLUSIV

”Să îmi zică şi mie cum l-a ajutat”. MM Stoica, dezamăgit că Iordănescu l-a convocat ”degeaba” pe Coman: ”Nu e casă de ajutor reciproc” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională a retrogradat oficial din divizia B a Nations League, în ciuda faptului că a câştigat ultimul meci, împotriva Bosniei. Convocat pentru prima dată în ultimul an şi jumătate, Florinel Coman nu a fost introdus nici măcar un minut de selecţionerul Edi Iordănescu.

Umilinţele cu Muntenegru au fost decisive pentru echipa naţională în finalul Nations League, România retrogradând la egalitate de puncte cu ”călăii” săi.

Muntenegru a avut avantajul meciurilor directe, astfel că înfrângerea cu Finlanda din ultima rundă nu a afectat cu nimic prezenţa selecţionatei în diviza B.

Convocat pentru prima dată la naţională după un an şi jumătate, Edi Iordănescu a afirmat că doreşte să îi dea o mână de ajutor lui Florinel Coman.

Însă, în final, căpitanul FCSB-ului nu a fost introdus nici măcar un minut pe teren, lucru care l-a dezamăgit pe MM Stoica.

Managerul general al vicecampioanei a recunoscut că, din declaraţiile selecţionerului, a înţeles că Florinel Coman ar fi prins măcar câteva zeci de minute pe teren.

MM a punctat că pentru ”tricolor” ar fi fost mai benefic să se pregătească alături de FCSB decât să stea ”degeaba” pe bancă la naţională.

MM Stoica, dezamăgit că Edi Iordănescu l-a convocat ”degeaba” pe Florinel Coman

Acum o să apară selecţionerul şi o să spună cum l-au rugat toţi să rămână şi rămâne chiar dacă a retrogradat, dar nu contează, pentru că se văd perspective, poate să îşi facă şi check-in-ul acum pentru 8-9 (n.r. pentru tragerea la sorţi pentru preliminarii).

Şi m-aş bucura foarte mult dacă mi-ar explica şi mie cam cum l-a ajutat pe Coman, că l-a chemat să îl ajute la naţională, iar Coman în loc să stea două săptămâni cu noi să se antreneze, pentru că era în urmă cu pregătirea, s-a dus acolo să se uite la meciuri, de aproape, e adevărat.

La Păun nu a fost discuţia de ce a fost chemat, nu e casă de ajutor reciproc echipa naţională. Cred că, atunci când spui că ajuţi un jucător, îl şi bagi puţin, mă gândesc. Când pe poziţia lui împingi un fundaş stânga şi bagi alt fundaş stânga, înseamnă că nu l-ai chemat să îl ajuţi”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare