Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mergem la judecată" Anamaria Prodan s-a săturat şi a dat totul din casă! Ce i-a spus Ianis Stoica la telefon

"Mergem la judecată" Anamaria Prodan s-a săturat şi a dat totul din casă! Ce i-a spus Ianis Stoica la telefon

FCSB

Comentarii

Ianis Stoica este noua perlă a FCSB-ului şi a lui Gigi becali, iar, pe lângă mai multe cluburi importante din Europa, se apre că şi impresarii se bat pentru serviciile sale.

"Mergem la judecată" Anamaria Prodan s-a săturat şi a dat totul din casă! Ce i-a spus Ianis Stoica la telefon 

Anamaria Prodan este cea ce l-a adus la FCSB şi care îl reprezenta pe atacant, până când Gigi Becali a anunţat că internaţionalul român de tineret a semnat cu vărul său, Giovanni.

Deşi agentul a negat constant în ultima perioadă că tânărul jucător de la FCSB nu va ”trăda”, Ianis Stoica a semnat, în cele din urmă, cu firma fraţilor Ioan şi Victor Becali.

Anamaria Prodan a dezvăluit discuţia pe care a avut-o cu tânărul jucător, dar şi cu părinţii acestuia. 

"Ianis, la fel ca şi la Man e simplu, la judecată... Vorba bunicii mele, mama dacă lumea nu e bună, mergem la judecată. Avocaţii au cerut la primul termen, ceva de genul o amânare.Este un contract de ambele parţi semnat si agreat, discutat.

Cine ii pacaleşte şi văd că sunt foarte uşor de păcălit şi e greu să te gândeşti că ai muncit o viaţă să le deschizi mintea fotbaliştilor să inţeleagă că atunci când ai un contract eşti şi apărat ca jucător de câtre managerul tau.

Că managerul până la urmă nu are legătură cu clubul unde evoluează jucătorul. Este managerul tau care are grija de tine ca de copilul lui cum am avut grijă de ei. Că ei se duc, că ei sunt obligaţi cum imi spun, că suntem amenintaţi... nu mai e treaba mea, nu mai cred! Ianis Stoica mi-a zis acelaşi lucru. Nu este adevărat doamna Ana, vă iubesc doamna Ana, nu e adevărat. Părinţii lui la fel.

Răchită a fost foarte supărat pentru că ştie ce am făcut pentru familia lui, nu numai pentru copil. L-a sunat pe taică-su, l-a sunat Vivi pe copil şi le-a spus că nu e adevărat... Ok, dacă nu e adevărat, nu e adevărat, ce să facem", a declarat Anamaria Prodan. 

Ianis Stoica este al doilea jucător care pleacă de la Anamaria Prodan şi semnează cu firma fraţilor Becali, după Dennis Man.

Afla mai multe despre: ianis stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare