Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru propune înlocuirea lui Edi Iordănescu! Ce selecţioner ar vedea la naţională: ”Ajugem în Liga C şi te trezeşti că te bat şi ăia” | EXCLUSIV

Basarab Panduru propune înlocuirea lui Edi Iordănescu! Ce selecţioner ar vedea la naţională: ”Ajugem în Liga C şi te trezeşti că te bat şi ăia” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România a încheiat actuala ediţie de Nations League cu un rezultat pozitiv, dar care nu trebuie să distragă de la distragă de la campania dezastruoasă pe care au avut-o ”tricolorii”. Pentru a ne putea ridica din nou, Basarab Panduru este de părere că Edi Iordănescu trebuie înlocuit.

În ciuda victoriei la scor obţinute în ultima etapă împoitrva Bosniei, România a retrogradat din divizia B a Nations League, decisive fiind umilinţele cu Muntenegru.

”Tricolorii” s-au clasat la egalitate de puncte cu ”călăii” lor, însă rezultatele directe au fost în favoarea Muntenegrului, astfel că selecţionata noastră va juca în divizia C la următoarea ediţie.

Deşi FRF s-a decis să continue cu Edi Iordănescu pe bancă, Basarab Panduru este de părere că o schimbare ar fi bine venită la echipa naţională.

Expertul Orange Sport a explicat că Iordănescu jr. nu este selecţioner, ci antrenor de echipă de club, şi a punctat că ar exista candidaţi mult mai potriviţi pentru post.

Basarab Panduru propune înlocuirea lui Edi Iordănescu

De ceva timp spun că noi nu avem selecţioner. Noi avem antrenor de club, care nu ştie în ce poziţie se află. Nu poţi vorbi despre ce o să facem, ce o să dregem.

Trebuie să ai ochi aici, să ştii tactica de care ai nevoie ca să baţi adversarul, să ştii jucătorul care se înţelege bine cu altul.

Noi am avut antrenori de club, dar aici trebuie altceva. Trebuie selecţioner, uite unde am ajuns! Şi asta am mai spus. N-am ajuns cel mai rău.

O să ajungem în Liga C şi te trezeşti că te bat ăia pe acolo. O să ajungem acolo şi abia acolo ne dăm seama cât de jos suntem, pentru că acolo nu cred că ne putem duce şi mai jos, în Liga D”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Edi Iordănescu a stat pe banca tehnică a echipei naţionale la opt meciuri până acum şi are un bilanţ dezastruos.

Două victorii, două remize şi patru înfrângeri a însumat România sub comanda fostului antrenor de la FCSB şi CFR.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare