Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A plecat de la Rapid şi a semnat cu adversara giuleştenilor! Despărţire dureroasă: ”Nu mie ar trebui să îmi pară rău”

A plecat de la Rapid şi a semnat cu adversara giuleştenilor! Despărţire dureroasă: ”Nu mie ar trebui să îmi pară rău”galerie foto

Rapid

Comentarii

Fost căpitan al echipei U19 a Rapidului, Andrei Lobonţ (19 ani), fiul lui Bogdan, a plecat din Giuleşti în această vară şi a semnat cu viitoarea adversară din Cupa României a echipei pregătite de Adi Mutu, CS Afumaţi, care evoluează în Liga 3.

În speranţa de a îşi face o carieră în fotbalul mare, Andrei Lobonţ a călcat pe urmele tatălui şi a semnat cu Rapid.

Fundaş central de meserie, jucătorul de 19 ani reuşise să devină căpitanul echipei U19 a giuleştenilor, iar anul trecut semna primul contract profesionist.

Însă, după un an la echipa secundă a Rapidului, Lobonţ a fost nevoit să plece de la club, întrucât ”satelitul” giuleştenilor s-a desfiinţat.

Aşadar, fundaşul central a făcut pasul în Liga 3, la CS Afumaţi, şi urmează să o înfrunte pe Rapid în următoarea rundă a Cupei României.

Bogdan Lobonţ a oferit detalii din culisele despărţirii dureroase dintre fiul său şi echipa sa de suflet şi a explicat că acesta era prea ”bătrân” pentru echipa de juniori.

A plecat de la Rapid şi a semnat cu adversara giuleştenilor

Andrei nu mai e la Rapid. Nu mai e! Acum e la Afumaţi şi poate să joace împotriva Rapidului. A plecat din vară de la Rapid.

Ei nu au mai continuat cu echipa a doua şi la Academie e generaţia de 2005 la Liga e Tineret. El e 2003. Aşa a fost să fie să nu mai continue la Rapid.

Nu mie trebuie să-mi pară rău! Totul depinde numai de el. De mine nu mai depinde absolut nimic. Are forţă şi viteză, controlează bine mingea”, a declarat Bogdan Lobonţ, pentru Fanatik.

Pe lângă faptul că a pierdut un fundaş promiţător de 19 ani, Rapid a mai fost acuzată că îşi bate joc de un altul.

Noul selecţioner al naţionalei U20, Daniel Pancu, şi-a atacat echipa de suflet şi i-a acuzat pe cei de la Rapid că ”abandonează” jucători tineri.

Cristi Ignat, un internaţional român de tineret care evoluează în Giuleşti, a fost jucătorul care a provocat criticile.

În ciuda prezenţei unor fundaşi promiţători la club, Adi Mutu preferă în continuare variantele Cristi Săpunaru, Dragoş Grigore sau Junior Morais.

Afla mai multe despre: andrei lobonţ 

viewscnt
Articole similare