Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu, critici dure pentru Rapid şi Adi Mutu! Selecţionerul de la U20, nemulţumit de cum a fost tratat un fotbalist: ”A fost abandonat”

Daniel Pancu, critici dure pentru Rapid şi Adi Mutu! Selecţionerul de la U20, nemulţumit de cum a fost tratat un fotbalist: ”A fost abandonat”galerie foto

Rapid

Comentarii

Daniel Pancu (45 de ani) de abia a fost instalat pe banca tehnică a naţionalei U20 şi deja are plângeri în legătură cu jucătorii săi. Selecţionerul selecţionatei de tineret criticat dur Rapidul şi pe Adi Mutu pentru felul în care au tratat un ”tricolor” mic.

Daniel Pancu a fost instalat pe banca tehnică a naţionalei U20 la mijlocul lui august, după ce nu i s-a prelungit contractul predecesorului său, Bogdan Lobonţ.

Antrenorul de 45 de ani dorise să revină la Rapid la începutul acestui an, odată cu demiterea lui Miţă Iosif, însă varianta Adi Mutu a fost preferată de conducere.

Astfel, ”Pancone” a rămas liber de contract până în vară, atunci când FRF i-a întins o mână şi a decis să îi ofere revenirea pe banca tehnică.

Noul selecţioner de la U20 nu a debutat cu dreptul la noua echipă, pierzând primele două meciuri alături de ”tricolorii” mici.

În urma celui de al doilea dintre acestea, împotriva Germaniei, Daniel Pancu a criticat dur echipa sa de suflet şi pe antrenorul său, Adi Mutu.

Selecţionerul de la U20 este de părere că giuleştenii nu l-au tratat adecvat pe unul dintre tinerii jucători de perspectivă ai echipei, Cristi Ignat (19 ani).

Daniel Pancu, critici dure pentru Rapid şi Adi Mutu

Deşi s-a aflat pe bancă la fiecare meci din acest sezon, ”tricolorul” mic nu a prins nici măcar un minut pe teren, lucru care l-a nemulţumit pe Daniel Pancu.

Adi Mutu a preferat variantele Cristi Săpunaru, Dragoş Grigore şi Paul Iacob, iar selecţionerul de la U20 este de părere că acest lucru exemplifică cum tinerii fotbalişti precum Ignat sunt ”abandonaţi”.

Din păcate, în România, jucătorii tineri sunt abandonaţi. Un jucător, ca să dau un exemplu, Crstian Ignat, joacă doar la Liga de Tineret de mult timp.

El practic nu are minute în prima ligă din România. E un jucător pe care eu personal, dacă aş fi rămas la Rapid, îl vedeam în momentul de faţă cel puţin la naţionala de tineret, ca să nu spun alte lucruri”, a declarat Daniel Pancu.

Deşi la Rapid nu joacă, Cristi Ignat a evoluat în ambele meciuri disputate de naţionala U20 în această pauză.

Afla mai multe despre: daniel pancu 

viewscnt
Articole similare