adplus-dvertising
You are here:

EXCLUSIV | Rareş Ilie a fost propus şi la FCSB. Ce s-a întâmplat mai departe

EXCLUSIV | Rareş Ilie a fost propus şi la FCSB. Ce s-a întâmplat mai departe

Superliga

Comentarii

Dumitru Dragomir a dezvăluit că l-a propus pe Rareş Ilie la FCSB. În vârstă de 19 ani, Rareş Ilie a fost vândut în această vară de Rapid la Nice, contra a 5 milioane de euro.

Rareş Ilie este unul dintre cei mai talentaţi jucători din generaţia sa şi calităţile sale au fost remarcate de scouterii mai multor cluburi din străinătate.

Până la urmă, cei de la Nice l-au cumpărat cu aproximativ 5 milioane de euro şi Rareş Ilie a devenit astfel cel mai tare transfer din Liga 1, din această vară.

Rareş Ilie a fost propus la FCSB, dar a fost transferat de Rapid

Rareş Ilie a început fotbalul la A.C.S. Juniorul Bucureşti şi în 2020 a fost transferat de Rapid. Însă cariera lui ar fi putut avea un alt traseu.

Dumitru Dragomir a dezvăluit că l-a propus pe talentatul mijlocaş inclusiv la FCSB, dar cei care i-au dat încredere au fost cei de la Rapid.

Fostul preşedinte al LPF l-a remarcat pe Rareş Ilie încă de când era doar un copil. Dumitru Dragomir merge deseori la meciurile nepotului său, Bogdan Dragomir, care este cu un an mai mic decât Rareş Ilie.

Bogdan Dragomir şi Rareş Ilie au fost colegi la A.C.S. Juniorul Bucureşti şi mijlocaşul a fost remarcat imediat de Dumitru Dragomir. Mai departe, fostul preşedinte LPF l-a propus mai multor cluburi, inclusiv la FCSB şi Rapid.

Însă giuleştenii s-au arătat cu adevărat interesaţi şi l-au transferat în vara lui 2020. Tot la Rapid a ajuns atunci şi Bogdan Dragomir, care între timp s-a transferat la FC Voluntari.

Dumitru Dragomir spune că l-a propus pe Rareş Ilie inclusiv la naţionalele de juniori:

”Era cu un an mai mare decât nepotul meu, era la juniori. Un mare talent, de atunci l-am remarcat. I-am urmărit tot parcursul.

Aş putea să spun că eu şi cu fiul meu i-am făcut cartea de vizită acestui băiat. L-am propus peste tot (n.r. inclusiv la FCSB), l-a luat Rapidul şi foarte bine a făcut.

Şucu a făcut mare afacere cu el. Eu i l-am propus lui Mihai Stoichiţă (n.r. să-l ia la naţională), băiatul meu lui Geolgău, l-au luat greu la naţională, dar până la urmă l-au luat şi a fost cel mai bun”, a dezvăluit Dumitru Dragomir pentru orangesport.ro.

Fostul preşedinte al LPF spune că a remarcat atunci şi alţi jucători, printre care pe Gabriel Plumbuitu, un mijlocaş de 18 ani care în prezent joacă la CS Tunari:

”Am mai văzut atunci un jucător, Plumbuiutu, mai talentat decât Rareş Ilie, dar care s-a pierdut din cauza antrenorilor. L-au tot plimbat până s-a pierdut”, a mai spus Dragomir.

De asemenea, din aceeaşi generaţia, l-a mai impresionat Cristi Ignat - fundaş care în prezent joacă la Rapid.

Autor: Răzvan Ionaşcu

viewscnt
Articole similare