Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prepeliţă s-a enervat pe arbitri după Rapid - FC Argeş 2-1. Ce discuţie a avut cu ei şi decizia care l-a înfuriat: ”Nu ştiu de unde atitudinea asta”

Prepeliţă s-a enervat pe arbitri după Rapid - FC Argeş 2-1. Ce discuţie a avut cu ei şi decizia care l-a înfuriat: ”Nu ştiu de unde atitudinea asta”

Superliga

Comentarii

Andrei Prepeliţă s-a arătat foarte deranjat de arbitrul lui Ionuţ Coza, după Rapid - FC Argeş 2-1.

Giuleştenii au reuşit o nouă victorie în Superliga, 2-1 cu FC Argeş, a treia la rând. Însă a fost un meci cu tensiune, care s-a lăsat inclusiv cu eliminarea preparatorului fizic al lui FC Argeş.

La final, Andrei Prepeliţă s-a plâns de arbitraj, mai ales că au fost acordat doar trei minute de prelungire, deşi au fost multe momente în care nu s-a jucat.

Andrei Prepeliţă, nervos pe arbitraj: ”Sensibili rău de tot domnii arbitri”

Repriza a doua a fost plină de evenimente. Rapid a avut un gol anulat cu ajutorul VAR (56), Sefer a înscris golul de 2-0, Dragoş Grigore a fost eliminat (79), s-au făcut 6 schimbări, a fost o pauză de hidratare, iar Săpunaru a acuzat o accidentare în prelungiri.

Cu toate acestea, arbitrii au arătat doar 3 minute de prelungire. Andrei Prepeliţă s-a enervat pe brigada condusă de Ionuţ Coza şi a dezvăluit ce i-a reproşat acestuia:

”Nu înţeleg cum sunt 6 întreruperi, 6 schimbări şi VAR. Foarte sensibili domnii arbitri. I-am spus că a fost aceeaşi fază ca la Săpunaru şi mi-a dat galben. Sensibili rău de tot.

Nu ştiu de unde atitudinea asta, pentru că noi îi respectăm. Am vorbit cât se poate de civilizat. Am întrebat de ce doar 3 minute de prelungiri în conditiile în care au fost 6 opriri, o pauză de apă, a intervenit  VAR-ul la acea fază şi au fost întreruperi 3 sau 4 minute... Eliminarea lui Grigore, care a ieşit în două minute.

Săpunaru a stat accidentat în minutele de prelungiri două minute. Probabil n-au vrut să-şi complice jocul şi să termine mai repede”, a declarat Andrei Prepeliţă.

Rapid a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a patra a Superligii. Golurile învingătorilor au fost marcate de Sefer, în minutele 45 şi 64. Pentru oaspeţi a înscris Kait, în minutul 90+2, în propria poartă.

În minutul 79, de la rapidişti a fost eliminat Grigore.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare