Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vine Billel Omrani la Rapid? Cum a răspuns Adi Mutu

Vine Billel Omrani la Rapid? Cum a răspuns Adi Mutu

Rapid

Comentarii

Billel Omrani încă este liber de contract după ce s-a despărţit de CFR Cluj şi este dorit de Rapid.

În vârstă de 29 de ani, Billel Omrani a ales să nu-şi prelungească înţelegerea cu CFR Cluj, în speranţa că va prinde un contract mult mai bun.

Însă, până acum, jucătorul născut în Franţa n-a semnat cu o altă echipă, dar are pe masă mai multe oferte. Una dintre ele este de la Rapid.

Ce spune Adi Mutu despre transferul lui Billel Omrani la Rapid

Billel Omrani a ajuns în 2016 în Liga 1, când a semnat cu CFR Cluj. El s-a format la Olympique Marseille, pentru care a şi adunat 6 meciuri şi este unul dintre străinii talentaţi care au jucat în Liga 1.

La CFR Cluj, Omrani a adunat 164 de prezenţe, însă a marcat doar 33 de goluri. Cu toate acestea, el a rămas un jucător cu o cotă foarte bună.

La începutul acestei veri, Billel Omrani a primit o ofertă de la FCSB, dar salariul cerut de fostul atacant al lui CFR Cluj a fost mult prea mare pentru nivelul din România.

Gigi Becali a dezvăluit că Billel Omrani a solicitat 600.000 de euro pe sezon, o sumă considerată mult prea mare chiar şi pentru FCSB, clubul cu al doilea cel mai mare buget din Liga 1, după CFR Cluj.

În ultima perioadă, cei de la Rapid s-au arătat interesaţi de Billel Omrani, însă drumul până la semnătură pare extrem de lung.

Întrebat despre un eventual transfer al lui Omrani, Adi Mutu a preferat să ocoloească subiectul: ”De Omrani nu ştiu nimic şi nici nu vreau să comentez mai mult”, a spus Adi Mutu după Rapid - FC Argeş 2-1.

Înainte de partida cu FC Argeş, Adi Mutu recunoştea că este un jucător care îl interesează, însă pretenţiile fotbalistului sunt în continuare foarte ridicate:

”Pe Omrani nu ştiu dacă ni-l vom permite. E un jucător care a avut succes în Liga 1, aşa că poate fi o soluţie”, a spus Mutu înaintea meciului cu FC Argeş.

Afla mai multe despre: omrani 

viewscnt
Articole similare