Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FC Botoşani şi-a luat fundaş central! Fotbalistul a fost prezentat: ”A semnat pe o perioadă de doi ani”

OFICIAL | FC Botoşani şi-a luat fundaş central! Fotbalistul a fost prezentat: ”A semnat pe o perioadă de doi ani”

FC Botoșani

Comentarii

În căutarea unui nou fundaş central, Valeriu Iftime recunoscuse că ar fi interesat de transferul lui Andrei Miron, dar, până la urmă, FC Botoşani a adus la club un alt stopper. Vineri, la prânz, acesta a fost prezentat oficial de moldoveni.

FC Botoşani se afla în căutarea unui nou fundaş central, măcinată de indisponibilităţi pe linia de fund. O variantă ideală părea să se fi ivit, odată cu revenirea lui Andrei Miron în ţară.

Lăsat liber de contract de Hapoel Haifa, fostul jucător de la FCSB s-ar fi putut întoarce la FC Botoşani dacă şi-ar fi dorit, a dezvăluit patronul Valeriu Iftime.

Ştiţi foarte bine că eu am ţinut mult la Miron, iar el a fost şi căpitanul echipei noastre. Pentru noi el a fost unul dintre cei mai buni fundaşi centrali pe care i-am avut.

Nu aş spune nu unei posibile reveniri a lui Miron la Botoşani, dar trebuie în primul rând să discut şi cu Mihai Teja.  Nouă ne mai vine cât de curând şi un alt fundaş central, cel care a jucat în Liga 2 din Franţa”, spunea Valeriu Iftime pentru Prosport.

Până la urmă, Miron nu a mai sosit, dar fundaşul francez de care vorbea patronul lui FC Botoşani tocmai a fost prezentat oficial de clubul moldovean.

FC Botoşani l-a prezentat oficial pe fundaşul central Kassim M`Dahoma

Kassim M`Dahoma (25 de ani) a semnat un contract valabil pe două sezoane cu Botoşani şi se alătură formaţiei după trei luni în care a fost liber de contract.

Francezul Kassim M`Dahoma a semnat cu FC Botoşani! Internaţionalul din Insulele Comore, Kassim M`Dahoma, a semnat cu FC Botoşani pe o perioadă de doi ani şi va purta numărul 12.

Fundaş central în vârstă de 25 de ani, Kassim a jucat in Liga a 3-a franceză şi are 23 de selecţii la naţionala Insulelor Comore. Bine ai venit, Kassim M`Dahoma!”, se arată în mesajul postat de FC Botoşani.

În cariera sa, pe lângă partidele de la echipa naţională, la care evoluează alături de un alt jucător din Liga 1, Nasser Chamed, M`Dahoma a jucat exclusiv în al treilea eşalon francez.

Afla mai multe despre: kassim m'dahoma 

viewscnt
Articole similare