Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Plecat de la FCSB în vară, fotbalistul s-a despărţit şi de noua echipă! Acesta ”a cerut să revină în România”

OFICIAL | Plecat de la FCSB în vară, fotbalistul s-a despărţit şi de noua echipă! Acesta ”a cerut să revină în România”

Stranieri

Comentarii

Plecat de la FCSB în vară, întrucât contractul său avea să expire în iarnă, iar Gigi Becali nu plănuia să îl prelungească, Andrei Miron (28 de ani) semnase cu Hapoel Haifa, dar s-a despărţit şi de formaţia israeliană, pentru a reveni în România.

După doi ani şi jumătate petrecuţi la FCSB, Andrei Miron a fost lăsat să plece liber de contract în această vară, semnând cu Hapoel Haifa, din prima divizie israeliană.

Fundaşului central avea să îi expire contractul cu vicecampioana la finalul anului, iar Gigi Becali nu plănuia să îi ofere prelungirea, astfel că l-a lăsat să plece cu câteva luni mai devreme.

Ajuns în Israel, Miron a fost titular în primele meciuri, însă ar fi ajuns să fie nevoit să plece de la club, pentru că cei de la Hapoel Haifa transferaseră încă un jucător străin.

Întrucât au locuri limitate pe lista de campionat pentru fotbaliştii străini, Andrei Miron ar fi devenit ”victima” noului său coechipier.

Hapoel Haifa a confirmat despărţirea de fostul jucător de la FCSB, dar a indicat un alt motiv: că acesta ar fi ”cerut să revină în România, pentru a fi alături de soţia lui însărcinată”.

Plecat de la FCSB în vară, Andrei Miron s-a despărţit şi de noua echipă

Andrei Miron a cerut să revină în România, pentru a fi alături de soţia lui însărcinată. Îi mulţumim lui Andrei şi îi dorim mult succes pe viitor!”, au transmis cei de la Hapoel Haifa pe Facebook.

Aşadar, apărătorul de 28 de ani are să revină în ţară, iar, dacă motivul invocat de club este cel adevărat, atunci Miron îşi va căuta un nou angajament în Liga 1.

Crescut de Oţelul Galaţi, fostul fotbalist de la FCSB a evoluat pentru doar o altă echipă din campionatul nostru pe lângă cele două, pe FC Botoşani, unde a petrecut aproape cinci ani.

Totuşi, în starea acruală în care se află Liga 1, este greu de crezut că Andrei Miron nu va reuşi cu uşurinţă să îşi găsească o nouă echipă.

În nici trei luni petrecute în Israel, fundaşul central a reuşit să însumeze doar cinci apariţii în tricoul lui Hapoel Haifa.

Afla mai multe despre: andrei miron 

viewscnt
Articole similare