Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

5 jucători au plecat de la FCSB. Ce spune Mihai Stoica

5 jucători au plecat de la FCSB. Ce spune Mihai Stoica

FCSB

Comentarii

FCSB îşi conturează lotul pentru sezonul viitor şi 5 jucători au plecat deja de la vicecampioana României.

FCSB s-a luptat pentru titlul până cu două etape înainte de finalul campionatului, însă, până la urmă, a bifat încă un sezon fără trofeu.

Acum, oficialii vicecampioanei României lucrează la lotul pentru sezonul viitor, când cei de la FCSB speră că vor avea mai mult succes în atingerea obiectivelor.

Deocamdată, Gigi Becali încearcă să scape de jucătorii pe care nu-i mai consideră importanţi pentru sezonul viitor.

Cei 5 jucători care au plecat până acum de la FCSB

Eşecul din bătălia pentru titlu a produs efecte şi în bugetul FCSB. Dacă ar fi câştigat campionatul, Gigi Becali ar fi putut spera la bonusuri consistente din cupele europene, cu ţinta fixată pe grupele Champions League sau Europa League.

Cum FCSB a terminat pe locul doi, va începe încă din primul tur al Conference League şi traseul până în grupe ar putea fi destul de dificil. În plus, nici bonusurile nu sunt atât de mari.

Însă patronul FCSB se vede acum nevoit să echilibreze bugetul FCSB-ului şi până acum s-a despărţit de 5 jucători despre care consideră că pot fi înlocuiţi. Mihai Stoica a explica la Orange Sport situaţia a 4 dintre cei 5:

”Keşeru, după cum ştiţi, a semnat cu UTA. Vinicius a terminat contractul, Burlacu a terminat contractul, Miron a semnat rezilierea. El termina contractul în decembrie şi Gigi a hotărât să nu-i prelungească contractul, sub nicio formă”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Managerul general al FCSB-ului a explicat şi cum vor fi acoperite plecările lui Vinicius şi Miron, doi dintre fundaşii centrali pe care echipa se bazat în sezonul care s-a încheiat:

Care este situaţia celor 5 jucători care au plecat de la FCSB:

  • Claudiu Keşeru - a semnat cu UTA Arad
  • Andrei Burlacu - liber de contract
  • Andrei Miron - a semnat cu Hapoel Haifa
  • Paulo Vinicius - liber de contract
  • Cătălin Straton - a semnat cu FC Argeş

Celor 4 li se adaugă şi Cătălin Straton. Portarul în vârstă de 32 de ani a plecat şi el de la FCSB şi a semnat cu FC Argeş.

”Vine Haruţ, care va fi folosit numai fundaş central. Am avut discuţie ieri cu el şi e fericit că în sfârşit i se asigură măcar poziţia pe care şi-o doreşte: nu va mai juca fundaş dreapta, că avem ”doar” 4. Nici stânga.

Nedelcu este jucătorul nostru, există discuţie la momentul ăsta, mă voi întâlni cu el sâmbătă ca să punem la punct. Dacă rămâne la noi, că mai are contract până în decembrioe 2023, dacă rămâne la noi, clar va fi fundaş central”, a mai spus Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare