Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | UTA Arad, al doilea transfer din această vară! După Keşeru, un alt fotbalist a semnat cu echipa pregătită de Ilie Poenaru

OFICIAL | UTA Arad, al doilea transfer din această vară! După Keşeru, un alt fotbalist a semnat cu echipa pregătită de Ilie Poenaru

UTA

Comentarii

UTA Arad se pregăteşte pentru atacarea play-off-ului în următorul sezon şi a început deja să perfecţioneze transferurile dorite. După Claudiu Keşeru, echipa pregătită de Ilie Poenaru a mai adus un jucător, a cărui venire a fost confirmată oficial de club.

UTA şi-a făcut un obicei din a transfera jucători străini de valoare în ultimii ani, care au reuşit să transforme formaţia arădeană într-una dintre cele mai interesant de urmărit echipe din Liga 1.

Desley Ubbink, actualul căpitan al echipei, Roger Junio, plecat între timp la CFR, şi Philip Otele sunt doar câţiva dintre jucătorii străini care au dat randament pe stadionul Francisc Neumann.

Iar şefii de la Arad au confirmat acum o nouă mutare importantă, pe postul de fundaş central, de la KF Tirana, campioana Albaniei în acest sezon.

Formaţia albaneză cu cele mai multe titluri, 26, şi-a trecut în cont trofeul în această stagiune cu trei meciuri rămase, având un avans de 10 puncte.

Sezonul trecut, KF Tirana încheiase campionatul pe locul al cincilea, din doar 10 echipe, însă a reuşit să cucerească al doilea titlu în ultimii trei ani, după cel din 2020.

Aşadar, formaţia albaneză va disputa meciuri în preliminariile Champions League în vară, dar rămâne fără căpitanul său.

Erion Hoxhallari (26 de ani) a semnat oficial cu UTA, imediat după cucerirea celui de al doilea titlu din carieră, devenind al doilea transfer al arădenilor din această vară, după Keşeru.

Jucătorul de picior stâng poate evolua fundaş lateral sau chiar mijlocaş, dar a jucat tot sezonul pe postul de fundaş central.

UTA Arad, al doilea transfer din această vară

Arădenii au confirmat mutarea pe canalele oficiale de comunicare ale clubului.

Fotbalist de picior stâng poate acoperi două posturi, atât cel de apărător central, cât şi lateral, şi vine la echipa noastră de la KF Tirana, campioana ultimei stagiuni din Albania.

În sezonul anterior, Hoxhallari a evoluat în 33 de meciuri, a înscris o dată şi a oferit trei pase de gol. 

Născut la data de 15.10.1995, noul nostru fundaş a crescut la Tirana, a fost împrumutat jumătate de sezon la GAK din Austria.

A mai trecut pe la Teuta Durrës şi Laçi (Albania), iar pentru naţionala Albaniei a evoluat la toate categoriile de vârstă.

A cucerit două titluri de campion, 2019/2020 şi 2021/2022, dar şi o Cupă a Albaniei, în 2016/2017.

Convocat la acţiunea din această perioada internaţională a Albaniei, Hoxhallari poate fi urmărit în meciurile cu Islanda, pe 6 iunie, şi Israel, pe 10 iunie, ambele în Liga Naţiunilor, dar şi în partida amicală cu Estonia, pe 13 iunie.

Bine ai venit, Erion!”, se arată în comuncatul emis de UTA.

 

Afla mai multe despre: uta 

viewscnt
Articole similare