Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Primele două lovituri date de Rapid în această vară! Cei doi fotbalişti experimentaţi au semnat

OFICIAL | Primele două lovituri date de Rapid în această vară! Cei doi fotbalişti experimentaţi au semnat

Rapid

Comentarii

Venirea lui Dan Şucu la Rapid este anunţată ca intrarea într-o nouă eră pentru giuleşteni, în care echipa de abia revenită pe prima scenă a fotbalului românesc va reuşi să redevină o forţă în Liga 1. Joi, clubul a anunţat primele două mutări importante realizate înaintea noului sezon.

Rapid a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc în 2021, după o absenţă de şase ani, şi a avut parte de un prim sezon respectabil înapoi în Liga 1.

Giuleştenii s-au clasat în final pe locul nouă, al treila din play-out, dar au avut parte de multe momente meomorabile pe parcursul sezonului, reuşind să le învingă şi pe CFR, şi pe FCSB.

Sub comanda lui Adi Mutu, echipa a arătat o nouă faţă, iar sezonul viitor îşi propune să atace play-off-ul, dacă nu chiar podiumului.

”Briliantul” va beneficia de un buget generos de transferuri şi a întocmit deja o listă cu jucătorii pe care îi doreşte, majoritatea provenind din Liga 1.

Însă, până la a achizţiona alţi fotbalişti, clubului giuleştean se axează pe a îi păstre pe cei importanţi la echipă.

Primele două lovituri date de Rapid în această vară

Joi, Rapid a anunţat pe canalele oficiale de comunicare că Junior Morais şi Dragoş Grigore au semnat prelungirile de contract, care îi vor păstra la club până în 2023.

Junior Morais şi Dragoş Grigore au semnat în vara anului trecut cu Rapid, pentru un an, plus opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

Cei doi fundaşi şi clubul au activat această opţiune, astfel încât Junior şi Dragoş vor îmbrăca tricoul alb-vişiniu până în vara anului viitor.

Brazilianul, în vârstă de 35 de ani, a evoluat pentru Rapid în 35 de partide, în care a marcat două goluri (cu CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş) şi a oferit două pase de gol.

Dragoş Grigore (35 de ani) a înscris o dată în cele 31 de meciuri disputate, în partida cu CS Mioveni, din etapa a II-a.

Noul sezon de Liga 1 va debuta pe data de 16 iulie 2022, tragerea la sorţi a ţintarului urmând a se face în prima parte a lunii iulie”, se arată în comunicatul emis de Rapid.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare