Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Angelescu anunţă transferuri şi planuri mari la Rapid, în noul sezon: "Play-off-ul şi Cupa. Vom aduce jucători"

EXCLUSIV | Angelescu anunţă transferuri şi planuri mari la Rapid, în noul sezon: "Play-off-ul şi Cupa. Vom aduce jucători"

Rapid

Comentarii

Victor Angelescu, unul dintre patronii Rapidului, a anunţat planuri mari pentru gruparea din Giuleşti şi transferuri cu care "alb-vişinii" să-şi îndeplinească obiectivele îndrăzneţe setate pentru sezonul viitor. Omul de afaceri a anunţat că Rapidul are ca obiectiv play-off-ul şi câştigarea Cupei României în sezonul viitor, ca atare vor fi făcute transferuri care să ajute la asta.

Adrian Mutu trebuie să ducă Rapidul la următorul nivel de performanţă, mai ales după venirea lui Dan Şucu în acţionariatul echipei, alături de Victor Angelescu. Acesta din urmă a vorbit, în exclusivitate pentru Orange Sporte, despre planurile de viitor al giuleştenilor.

EXCLUSIV | Angelescu anunţă transferuri şi planuri mari la Rapid, în noul sezon: "Play-off-ul şi Cupa. Vom aduce jucători"

În primul sezon de după promovarea înapoi în Liga 1, Rapidul a fost aproape de calificarea în preliminariile cupelor europene, dar a ratat la mustaţă în ultima etapă. Unul dintre patronii Rapidului, Victor Angelescu, a stat de vorbă cu Orange Sport înainte de sezonul în care giuleştenii vor sărbători anul centenarului.

Angelescu a anunţat că Rapidul are ca obiectiv play-off-ul şi câştigarea Cupei României, astfel că vor fi făcute transferuri cu care echipa să-şi îndeplinească aceste traget-uri. "La noi se stabileşte bugetul şi apoi alege antrenorul, nu ne cere antrenorul jucători fără să ştie bugetul. Ştie ce buget avem, ce buget are şi el pentru transferuri şi, în conformitate cu asta, vom aduce jucătorii de care vom avea nevoie", a spus Victor Angelescu, pentru Orange Sport.

Presiun pe Mutu. Angelescu: "Sper că în 2 ani ne batem la titlu!"

În sezonul în care Rapidul împlineşte 100 de ani de existenţă, Victor Angelescu are planuri mari. Peste doi ani, patronul Rapidului vrea ca echipa să se bată la titlul din Liga 1, iar în acest sezon trage la play-off şi la câştigarea Cupei României. "E clar că odată cu venirea domnului Şucu suntem doi investitori, vom face tot posibilul să ducem Rapidul mai sus şi vrem să devenim o candidată la titlu în cel mai scurt timp. Avem deocamdată acest sezon al centenarului şi avem obiectivele destul de mari pe care ni le-am propus, playoff-ul şi Cupa. Sper eu ca în 2 ani să ne batem la titlu", a mai declarat Angelescu.

La conferinţa de presă a noului acţionar, Dan Şucu, patronul Mobexpert a anunţat un buget de şapte milioane de euro în primul sezon pentru Rapid.

Afla mai multe despre: rapidangelescutransferurimutuobiective 

viewscnt
Articole similare