Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO&VIDEO | Petrecere fără bariere dată de o cunoscută medaliată la Jocurile Olimpice. Ce imagini au apărut pe net

FOTO&VIDEO | Petrecere fără bariere dată de o cunoscută medaliată la Jocurile Olimpice. Ce imagini au apărut pe netgalerie foto

Diverse

Comentarii

Una dintre cele mai cunoscute sportive din lume a organizat o petrecere de zile mari, în care n-au lipsit dansurile cu tentă erotică.

În vârstă de 22 de ani, Evgenia Medvedeva a câştigat două medalii de argint la Jocurile Olimpice de Iarnă, din 2018, la patinaj artistic şi este multiplă campioană mondială şi olimpică.

Medvedeva este una dintre cele mai îndrăgite sportive din Rusia, motiv pentru care reprezintă şi un subiect interesant mai ales pentru presa de scandal de la Moscova.

Petrecere cu dansuri erotice dată de patinatoarea Evgenia Medvedeva

Zilele trecute, Evgenia Medvedeva a organizat o petrecere de amploare pentru prietenii ei, într-un club din Moscova.

Potrivit russia.postsen.com, la eveniment au participat şi patinatoarele Alexandra Trusova (17 ani, argint la Jocurile Olimpice 2022), Anna Shcherbakova (18 ani, aur la JO 2022), dar şi celebra Kamila Valieva (16 ani) - care a luat aurul la Beijing, dar care a rămas fără medalie după ce a fost prinsă dopată. 

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA PETRECEREA EVGENIEI MEDVEDEVA!

În ciuda faptului că unele participante erau minore, petrecerea a fost condimentată cu dansuri erotice şi inclusiv ”gazda” Evgenia Medvedeva a oferit un număr foarte apreciat pe reţelele de socializare.

De altfel, Medvedeva a apelat la o ţinută foarte provocatoare, cu dresuri-plasă şi o rochie destul de scurtă, de culoare neagră, cu un decolteu generos.

În vârstă de 75 de ani, Alexander Tikhonov - o legendă a sportului rus, care a câştigat 4 medalii olimpice la biatlon - susţine însă că Evgenia Medvedeva n-ar trebui criticată pentru petrecerea pe care a dat-o:

”Când avem miliardari care se odihnesc cu 20 de tinere pe punte, nu observă nimeni. Da, Medvedeva are tot dreptul să organizeze astfel de petreceri şi astfel de dansuri. La fel şi ceilalţi patinatori. Nu mai sunt tânăr, că altfel m-aş fi dus şi eu.

Prin urmare, cred că sunt fete rezonabile, normale. După cum spunea Leonardo da Vinci, ”nu există frumuseţe mai frumoasă decât frumuseţea trupului feminin””, a spus Alexander Tikhonov.

În vârstă de 22 de ani, Evgenia Medvedeva a fost una dintre cele mai talentate patinatoare ale Rusiei. Ea a câştigat două medalii de argint la Jocurile Olimpice Pyeongchang 2018.

Medvedeva nu a anunţat oficial că s-a retras din activitate, însă în ultimii ani n-a mai concurat după ce a acuzat mai multe probleme la spate.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: medvedeva 

viewscnt
Articole similare