Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Miron, OUT de la Hapoel Haifa după doar două luni! Situaţie bizară: a fost titular în primele 5 meciuri

Andrei Miron, OUT de la Hapoel Haifa după doar două luni! Situaţie bizară: a fost titular în primele 5 meciuri

Stranieri

Comentarii

Andrei Miron (28 de ani) e la un pas de plecarea de la Hapoel Haifa, echipă unde a ajuns la începutul verii, de la FCSB. Agentul lui Miron poartă deja negocieri pentru "elibirarea" lui Miron din Israel.

Plecarea lui Andrei Miron de la Hapoel Haifa este dată ca sigur, în ciuda faptului că se află de puţin timp la echipa din Israel. Fostul fundaş de la FC Botoşani şi FCSB "nu s-a adaptat" şi e pe punctul de a părăsi echipa, dar e într-o situaţie ciudată.

Andrei Miron, OUT de la Hapoel Haifa după doar două luni! Situaţie bizară: a fost integralist în primele 5 meciuri

Fostul fundaş de la FC Botoşani şi FCSB, Andrei Miron, se află într-o situaţie bizară. A fost titular şi integralist în primele cinci meciuri din campionat la Hapoel Haifa, dar e aproape să plece de la clubul din Israel. Potrivit gsp.ro, Miron a fost scos din lotul echipei şi plecarea e dată ca sigură.

Agentul lui Andrei Miron poartă negocieri pentru "eliberarea" fundaşului din Israel, asta după ce jucătorul a fost scos din lot după aducerea unui alt jucător, Mohammed Kamara. Cum echipele din Israel pot avea doar şase jucători străini în lot, plecarea lui Andrei Miron e intuită pentru zilele următoare.

În zilele următoare este de aşteptat ca părţile, Miron şi clubul, să ajungă la un acord în ceea ce priveşte rezilierea, mai scrie sursa citată.

Dacă Miron va rezilia până la urmă cu Hapoel Haifa, va putea reveni la FCSB. La formaţia bucureşteană, pentru care a jucat doi ani şi jumătate, a prins 69 de meciuri şi a marcat două goluri. De altfel, a cucerit şi singurul trofeu din carieră, Cupa României, în 2020.

Afla mai multe despre: andrei mironhapoel haifaplecare 

viewscnt
Articole similare