Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoichiţă, un nou discurs de necrezut: ”Liga Naţiunilor nu te duce nicăieri. E bine că am lăsat impresia asta la sfârşit”

Mihai Stoichiţă, un nou discurs de necrezut: ”Liga Naţiunilor nu te duce nicăieri. E bine că am lăsat impresia asta la sfârşit”

Echipa națională

Comentarii

După retrogradarea României din divizia B a Nations League, Mihai Stoichiţă a ţinut un discurs de necrezut la Orange Sport, în direct. Directorul tehnic al FRF a oferit un nou astfel de moment, cu alte declaraţii în stilul său caracteristic.

În ciuda unei victorii la scor în ultima etapă, România nu a reuşit să se salveze de la retrogradare şi va evolua în divizia C la următoarea ediţie a Nations League.

În ciuda premierei negative care a avut loc, Mihai Stoichiţă nu a părut foarte interesat de eşecul incredibil al echipei naţionale.

Iniţial, directorul tehnic al FRF spunea că crede că vom câştiga grupa din care au mai făcut parte Bosnia Herţegovina, Muntenegru şi Finlanda.

În final, Stoichiţă nici nu era sigur ce urmări va avea retrogradarea României şi părea neinteresat de ”performanţa” reuşită de Edi Iordănescu.

La două zile după victoria cu Bosnia, Mihai Stoichiţă a lovit din nou. Oficialul FRF a afirmat că deşi respectă Nations League, competiţia nu ne ducea niăcieri.

Directorul tehnic de la federaţie a afirmat că important este tragerea pentru preliminarii şi a punctat că naţionala i-a lăsat o impresie bună după ultimele două meciuri.

Mihai Stoichiţă, un nou discurs de necrezut

"Am ajuns în Liga C a unei competiţii pe care o respect, dar care nu te duce nicăieri. Te duce la un baraj, dar noi n-am profitat niciodată până acum.

Nu e bine ce s-a întâmplat, mi-ar fi plăcut să jucăm cu echipe mai puternice, dar asta este.

Bine că suntem la tragerea la sorţi pentru calificări, n-am pierdut nicio poziţie. E bine că am lăsat impresia asta la sfârşit. 

Ne-am bucurat că n-am mai văzut de multe ori două meciuri cosnecutive în care să demonstrăm că putem să jucăm foarte bun", a spus Mihai Stoichiţă, la Sport Total FM.

După retrogradarea din divizia B a Nations League, România poate înfrunta echipe precum Luxembourg, Insulele Feroe, Kosovo, Armenia sau Azerbaidjan în liga C.

În plus, în ciuda performanţei negative pe care a reuşit-o, fiind primul selecţioner care retrogradează naţionala, Edi Iordănescu va continua pe banca tehnică a selecţionatei noastre, conform dorinţelor conducerii FRF.

Afla mai multe despre: mihai stoichiţă 

viewscnt
Articole similare