Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură uriaşă dată de Farul pe piaţa transferurilor în această vară! Gică Hagi, crucial: ”Nu l-am văzut să facă asta altundeva. E mâna antrenorului” | EXCLUSIV

Lovitură uriaşă dată de Farul pe piaţa transferurilor în această vară! Gică Hagi, crucial: ”Nu l-am văzut să facă asta altundeva. E mâna antrenorului” | EXCLUSIVgalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Gică Popescu (54 de ani) a vorbit la superlativ despre prestaţiile lui Denis Alibec (31 de ani) după revenirea la Farul Constanţa. Preşedintele clubului dobrogean le-a pus pe acestea pe seama antrenorului Gică Hagi (57 de ani).

Denis Alibec a revenit în Liga 1 în această vară, după ce a petrecut jumătate de sezon în Grecia, la Atromitos, unde nu a avut parte de mari realizări.

Ultimii ani au fost grei pentru atacantul echipei naţionale, afectat de kilograme în plus şi accidentări, dar, odată cu revenirea pe litoral, acesta a renăscut.

Crescut de fosta Farul, Alibec mai jucase pentru Hagi, la Viitorul, în urmă cu 10 ani. La fel ca atunci, atacantul impresionează sub comanda ”Regelui”.

Gică Popescu pune prestaţiile pune ale atacantului pe seama antrenorului său. Preşedintele Farului este de părere că Hagi este crucial pentru randamentul dat de ”tricolor”.

Lovitură uriaşă dată de Farul pe piaţa transferurilor în această vară

E a doua oară când Alibec descalecă la Farul şi are evoluţii extraordinare. Nu ţine oare de antrenor? Nu ţine de capacitatea antrenorului de a motiva jucătorii?

Pentru că întotdeauna când a venit la noi, a jucat bine. Şi nu că joacă şi marchează. Eu nu l-am văzut pe Alibec alergând atât de mult cum aleargă la noi niciodată.

Nici la CFR, unde Dan Petrescu e super pretenşios când e vorba de efortul fizic, nu l-am văzut nici la echipa naţională, la noi aleargă la fel de mult ca un mijlocaş.

Asta vine din poftă, vine din motivaţie. De ce oare în altă parte nu a avut motivaţie? Că nu joacă pe un stadion de 20.000 de spectatori, sperăm să îl avem în curând la Constanţa, dar deocamdată nu îl avem.

Avem un stadion micuţ, unde se simte foarte bine, unde se antrenează cu plăcere, unde joacă cu plăcere, unde e un colectiv extraordinar, cu un antrenor super motivator, un antrenor care oferă jucătorului libertatea să se exprime.

Tot timpul vorbim de jucători pe care toată lumea îi dă expiraţi, vin la noi, explodează, vin la noi, înfloresc. Păi, e mâna antrenorului, vă spun eu”, a declarat Gică Popescu, pentru Orange Sport.

Pe lângă Alibec, Farul pare să fi dat lovitura şi cu un alt jucător adus liber de contract în vară.

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare