Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”La el e talent mult”. Lovitură dată de Gică Hagi pe piaţa transferurilor? ”Nu e la capacitate maximă, e la 50%” | VIDEO EXCLUSIV

”La el e talent mult”. Lovitură dată de Gică Hagi pe piaţa transferurilor? ”Nu e la capacitate maximă, e la 50%” | VIDEO EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Renumit pentru modul în care reinventează jucători, Gică Hagi a repatriat şi în această vară mai mulţi fotbalişti români ”pierduţi”, care nu au avut parte de cele mai bune prestaţii după plecarea din ţară. Transferul unuia dintre aceştia pare să fie o adevărată lovitură dată de ”Rege”.

Lider în clasament la acest moment, mulţi dintre jucătorii nou-veniţi la Farul în această vară au reuşit deja să se impună în primul 11, astfel că echipa lui Gică Hagi a arătat mult mai bine închegată decât rivale precum CFR şi FCSB.

Fotbalişti precum Louis Munteanu, Denis Alibec, David Kiki, Mihai Popescu sau Romario Benzar au făcut pasul fără probleme în formula de start a ”Regelui”, iar aici i se datorează un mare credit antrenorului.

Printre jucătorii repatriaţi în această vară se numără şi Tudor Băluţă (23 de ani), care a plecat la Brighton o mare speranţă a fotbalului românesc, dar a revenit ca o dezamăgire uriaşă pentru ”pescăruşi”.

Băluţă a fost convocat surprinzător la naţională la ultima acţiune, dar decizia nu a surprins pentru că acesta nu ar avea valoare, ci pentru că pur şi simplu nu a evoluat atât de mult în ultimii ani.

Totuşi, Gică Hagi a dezvăluit că ”la Băluţă e mult talent” şi a punctat că acesta este doar la jumătate din maxima sa capacitate, încă având nevoie să îşi revină după ultimii ani, în care nu a prea jucat.

Lovitură dată de Gică Hagi pe piaţa transferurilor?

”(n.r. la Băluţă parcă nu se simt anii ăia) La Băluţă e talent mult. Joacă din talent, nu cred că e la capacitate maximă. E la 50%. La el a fost dur, doi ani de accidentări, nu a fost uşor”, a declarat Gică Hagi, pentru Orange Sport.

Dacă Băluţă va continua într-adevăr să crească de la meci la meci, atunci revenirea sa la Farul poate fi o adevărată lovitură pentru Hagi, atât financiar, cât şi fotbalistic.

Brighton îi plătise ”Regelui” 2,9 milioane de euro pentru a îl transfera pe ”tricolor”, iar acesta s-a întors la club liber de contract.

Aşadar, dacă acesta va reveni la forma dinaintea plecării în Premier League, poate chiar să o ajute pe Farul că cucerească titlul în acest sezon, Hagi va putea reuşi o nouă vânzare importantă.

Afla mai multe despre: tudor băluţă 

viewscnt
Articole similare