Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi îi prevede un viitor strălucit unui fotbalist de la FCSB: ”Unul dintre cei mai compleţi jucători. Marin, Cicâldău o au grea cu el” | EXCLUSIV

Gică Hagi îi prevede un viitor strălucit unui fotbalist de la FCSB: ”Unul dintre cei mai compleţi jucători. Marin, Cicâldău o au grea cu el” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Achiziţionat de FCSB în această vară, la ”pachet” cu Radu Boboc, Eduard Radaslavescu (18 ani) nu a reuşit să se impună până acum la Bucureşti, dar Gică Hagi încă îi prevede un viitor frumos, spunând că acesta va ajunge şi la naţională în următorii ani.

În anii de când a pus bazele academiei sale la Ovidiu, Gică Hagi a oferit selecţionatelor României, cea mare şi cele de tineret, mai mulţi jucători decât orice club din ţară.

Numai la ultima acţiune a echipei naţionale mari, opt dintre cei 27 de jucători convocaţi, aproape o treime, au fost crescuţi în academia lui Gică Hagi.

În noile generaţii, ”Regele” speră să fi dat lovitura cu fotbalişti precum Constantin Grameni, Alexi Pitu sau Sebastian Borza.

Hagi mai avea o ”perlă” la începutul acestui sezon, dar aceasta i-a fost ”furată” de Gigi Becali, care i-a plătit Farului aproape un milion de euro pentru ”pachetul” Radaslavescu - Boboc.

Mare parte din acea sumă a provenit din transferul jucătorului de 18 ani, care era considerat de ”Rege” unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din echipa sa.

Gică Hagi îi prevede un viitor strălucit unui fotbalist de la FCSB

Totuşi, când Becali a pus banii jos, Hagi nu a putut refuza, dar acesta încă se gândeşte la fostul său jucător şi îi prevede în continuare un viitor străluict.

”Regele” îl vede pe Radaslavescu la echipa naţională mare în anii următori, iar, în ciuda faptului că nu a prins multe minute până acum, este convins că acesta va juca mai mult în viitor.

Vă zic un singur lucru, a jucat în play-off cu cele mai bune echipe, a jucat, a câştigat, e un jucător foatre, foarte bun. Un optar, decar foarte, foarte bun, complet.

E unul dintre cei mai compleţi mijlocaşi. E clar că FCSB e un pas înainte, altfel nu îl făcea, e mult mai greu, pretenţii mai mari, sau aşa par.

Dar Rada e un jucător... Marin, Cicâldău o au grea cu el. Cum l-am cunoscut pe Rada, au competiţie foarte mare cu el în scurt timp.

(n.r. trebuie să joace...) 100%, dar va juca în meciuri europene, în campionat, e adaptarea, alt grup”, a declarat Gică Hagi, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: gică hagi 

viewscnt
Articole similare