Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clubul din Liga 1 care îi propune lui Denis Alibec un post de conducător după retragere: ”Când nu mai joacă, să vină la noi” | EXCLUSIV

Clubul din Liga 1 care îi propune lui Denis Alibec un post de conducător după retragere: ”Când nu mai joacă, să vină la noi” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

După mai multe sezoane modeste alături de echipele sale de club, Denis Alibec (31 de ani) şi-a revenit după ce a semnat cu Farul Constanţa şi a arătat din nou ca jucătorul care o conducea pe Astra către titlu în urmă cu mai bine de şase ani.

Transferat de Inter Milano pe când încă era doar un adolescent, Denis Alibec mereu a dovedit că are talent, dar nu a reuşit mereu să îl complineteze cu muncă şi dăruire.

Deşi a rupt plasele la Primavera, atacantul nu a reuşit să se impună în Italia şi a revenit în România, mai întâi la Viitorul, sub formă de împrumut, apoi la Astra, după o aventură ratată la Bologna.

Sub comanda lui Marius Şumudică, Alibec a reuşit să arate sclipirile din tinereţe şi să o conducă pe echipa din Giurgiu către un titlu neaşteptat.

Forma sa bună i-a adus un transfer la FCSB, dar, de atunci, internaţionalul român a început să fie afectat de diverse probleme în afara gazonului, care îi dădeau bătăi de cap în teren.

După un început bun la Bucureşti, accidentările şi kilogramele în plus, care l-au bântuit pe tot parcursul carierei, au început să îi afecteze prestaţiile.

O revenire la Astra l-a readus la forma din urmă cu câţiva ani, dar sezoane modeste la Kayserispor, CFR şi Atromitos sugerau că acesta nu mai poate juca la un nivel cât de cât ridicat.

Clubul din Liga 1 care îi propune lui Denis Alibec un post de conducător după retragere

Revenit sub comanda lui Gică Hagi în această vară, Denis Alibec a reuşit să ajungă din nou la o greutate optimă, iar acest lucru se vede în statisticile sale şi pe teren.

”Regele” este mai mult decât mulţumit de atacantul său, atât de mulţumit chiar încât s-a decis să îi ofere posibilitatea de a continua la Constanţa şi după ce îşi agaţă ghetele în cui.

Gică Hagi pare să vadă ceva în Alibec, iar, în cadrul unui interviu cu Orange Sport, i-a propus atacantului un post de conducător la Farul, clubul la care s-a dezvoltat, după retragere.

După, când se retrage, să vină la club la noi, pentru că l-a făcut Farul. Să vină conducător, când nu mai joacă fotbal, să vină la noi”, a declarat Gică Hagi, pentru Orange Sport.

  • Născut la Mangalia, Denis Alibec a fost parte din academia fostei Farul Constanţa între 2006 şi 2009.
  • În perioada martie 2012 - iunie 2013, acesta a jucat sub comanda lui Hagi, la Viitorul Constanţa, actuala Farul.

Interviul în întregime cu Gică Hagi va putea fi urmărit vineri, 30 septembrie, de la ora 18:30, pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare