adplus-dvertising
You are here:

Comisia Tehnică a ales numele selecţionerului care va antrena în preliminariile EURO 2024. Reacţia lui Mihai Stoichiţă

Comisia Tehnică a ales numele selecţionerului care va antrena în preliminariile EURO 2024. Reacţia lui Mihai Stoichiţă

FRF

Comentarii

Eduard Iordănescu are şanse extrem de mari să rămână selecţionerul naţionalei României, deşi şi-a ratat obiectivul în grupele Ligii Naţiunilor.

Naţionala României a terminat pe ultimul loc în grupa din Liga Naţiunilor şi a retrogradat astfel în Liga C.

Deşi obiectivul lui Edi Iordănescu era să termine pe primele două locuri, el are şanse extrem de mari să rămână selecţioner şi în preliminariile pentru EURO 2024.

Cu ce propunere de selecţioner a venit Comisia Tehnică

În momentul în care a semnat contractul cu FRF, Edi Iordănescu a avut o clauză potrivit căreia va fi demis dacă termină pe ultimul loc în grupa de Liga C.

Naţionala României a terminat pe locul 4 în grupă, însă, foarte probabil, Edi Iordănescu va rămâne selecţioner.

FRF a anunţat că propunerea Comisiei Tehnice pentru postul de selecţioner este Edi Iordănescu. Această propunere va fi votată luni, în Comitetul Executiv şi pare doar o simplă formalitate.

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, spune că a ales să meargă pe continuitate:

“Am spus-o şi o repet, am tot schimbat antrenori. S-a discutat asta şi în şedinţă şi credem că e cel mai bine să avem continuitate. Am plecat la un drum cu Edi şi nu ne abatem acum de la el.

În plus, s-au văzut lucruri bune la echipa naţională la ultima acţiune, lucruri care ne dau speranţă pentru preliminariile pentru EURO 2024, chiar dacă în viitoarea ediţie a Ligii Naţiunilor vom evolua din nou în Liga C, la fel ca şi la prima ediţie, când era totuşi o altă structură a grupelor”, a spus Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF.

Mihai Stoichiţă a vorbit şi despre preliminariile EURO 2024, care vor fi trase la sorţi pe 9 octombrie:

 “Ne dorim grupa din care să ne calificăm. Trebuie să avem şi puţin noroc, dar şi să fim optimişti. Meciurile cu Muntenegru ne-au costat, pentru că dacă ne uităm la ceilalţi doi adversari vom vedea că am fost peste ei la rezultate directe.

E bine că nu am retrogradat în urna a 4-a pentru tragerea la sorţi. Oricum nu se putea prin prisma faptului că Germania nu participă în preliminarii, iar Rusia e exclusă, dar nici nu am fost unul dintre cele două cel mai slab clasate locuri 4 din Liga B”, a mai spus Mihai Stoichiţă.

viewscnt
Articole similare