Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un patron din Liga 1 a recunoscut că se ”implică” la echipă: ”Să fim sinceri, credeţi că nu mă bag peste antrenor?”

Încă un patron din Liga 1 a recunoscut că se ”implică” la echipă: ”Să fim sinceri, credeţi că nu mă bag peste antrenor?”galerie foto

Superliga

Comentarii

Dacă Gigi Becali a fost mai mereu deschis în legătură cu ”implicarea” sa la FCSB, care i-a atras multe critici latifunidarului, alţi finanţatori nu sunt la fel de deschişi ca cel al vicecampioanei. Acum, un alt patron din Liga 1 a recunoscut că şi el se mai bagă peste antrenori.

FCSB nu a mai cucerit campionatul din 2015, când trăgea o sperietură sănătoasă pe finalul sezonului, în lupta la titlu împotriva lui ASA Tg. Mureş.

După ce a dominat iniţial Liga 1, prestaţiile FCSB-ului au început să devină din ce în ce mai modeste, din pricina intervenţiilor patronului, iar roş-albaştrii au fost la un pas de pierde dramatic titlul.

În final, dorinţa lui Gigi Becali se îndeplinea, iar echipa sa cucerea al treilea titlu la rând, dar o făcea cu şansă, graţie unui pas greşit al celor de la ASA în ultima etapă.

De atunci, antrenorii care s-au plimbat pe la FCSB au fost tot mai slab cotaţi şi ”maleabili”, întrucât mulţi tehnicieni nu mai doreau să lucreze cu Gigi Becali.

Se pare însă că patronul vicecampioanei nu este un caz izolat în Liga 1. Adrian Mititelu a recunoscut că, la rândul său, se mai bagă peste antrenori.

Finanţatorul lui FC U Craiova a recunoscut că este disperat ca echipa sa să cucerească un titlu şi pare dispus să facă eforturi semnificative în acest sens.

Încă un patron din Liga 1 a recunoscut că se bagă peste antrenor

”(n.r. Gigi Becali e modelul tău?) Nu e! El e un om pragmatic şi realist. Spune lucrurilor pe nume. (n.r. şi tu eşti mână forte, dar nu te bagi peste antrenori) Staţi puţin, să fim sinceri. Toţi patronii... credeţi că eu nu mă bag?

(n.r. visul tău care e în fotbal?) Să câştig campionatul! Dacă nu pot eu, poate reuşeşte fiul meu. Nu poţi să stabileşti termene. Se întâmplă să pierzi titlul cum l-a pierdut CSU în ultima etapă.

Dumnezeu ne va recompensa pentru ce-am pătimit noi. Într-o zi o să ridicăm acest trofeu”, a declarat Adrian Mititelu, pentru Gsp.

La momentul actual, FC U Craiova nu are obiectiv campionatul, ci ”doar” play-off-ul. După 11 etape, oltenii au însumat 14 puncte şi se află pe locul nouă, la trei lungimi de Petrolul, formaţia de pe poziţia a şasea.

Afla mai multe despre: adrian mititelu 

viewscnt
Articole similare