Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Arşinel s-a stins din viaţă. Actorul avea 83 de ani

Alexandru Arşinel s-a stins din viaţă. Actorul avea 83 de ani

Diverse

Comentarii

Actorul Alexandru Arşinel a murit la vârsta de 83 de ani, fiind internat la terapie intensivă la Spitalul Universitar din Capitală, potrivit unor surse medicale.

Alexandru Arşinel s-a stins din viaţă

Director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase”, Arşinel a jucat în filme şi piese de teatru de comedie, fiind cunoscut pentru lunga colaborare Stela Popescu.

Potrivit medicilor de la Spitalul Universitar, „în această seară, marele actor Alexandru Arşinel, s-a stins din viaţă în urma unei lungi suferinţe. 

Domnul Alexandru Arşinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi de o săptămână se afla în secţia de Terapie Intensivă. 

Conducerea Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti transmite condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească”.

Actorul Alexandru Arşinel era internat la Spitalul Universitar din Capitală, din cauza unor escare specifice celor care stau mult la pat, nefiind vorba despre o agravare a afecţiunii sale de fond, au declarat pentru news.ro surse medicale.

Ulterior, reprezentanţii unităţii sanitare au anunţat că Alexandru Arşinel a fost transferat în secţia ATI, „având în vedere istoricul medical şi pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă”.

Luna trecută, actorul fusese internat la Institutul Clinic Fundeni, în secţia de ATI, din cauza mai multor probleme de sănătate.

Anul trecut a fost operat pe inimă iar în urmă cu 9 ani a făcut un transplant renal. Avea şi diabet zaharat şi probleme legate de tensiunea arterială.

Arşinel era un împătimit al fotbalului, fiind un fan recunoscut al FCSB-ului. Acesta l-a lăudat public în mai multe rânduri pe Gigi Becali pentru investiţiile făcute la FCSB.

Afla mai multe despre: alexandru arşinel 

viewscnt
Articole similare