Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Burleanu s-a întâlnit cu Hagi pentru postul de selecţioner şi răspunsul a fost făcut public: "Acestea sunt cuvintele pe care i le-am zis preşedintelui" | EXCLUSIV

Burleanu s-a întâlnit cu Hagi pentru postul de selecţioner şi răspunsul a fost făcut public: "Acestea sunt cuvintele pe care i le-am zis preşedintelui" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Gică Hagi a oferit detalii despre momentul în care preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a dorit să discute cu acţionarul Farului Constanţa pentru postul de selecţioner al României. "Regele" a dezvăluit răspunsul pe care i l-a dat între patru ochi şefului de la Casa Fotbalului.

Gică Hagi i-a dat răspunsul lui Răzvan Burleanu, care i-a oferit postul de selecţioner

  • Gică Hagi vorbeşte despre naţionala României, postul de selecţioner care i-a fost oferit de preşedintele FRF, investitorul pe care-l aşteaptă la Farul Constanţa dar şi despre Ianis Hagi, printre alte subiecte, într-un interviu amplu oferit lui Silviu Tudor Samuilă şi care va fi difuzat vineri, de la 18:30, pe Orange Sport 1. 

În ultimii ani, Gică Hagi a fost nevoit să refuze mai multe propuneri, fie din partea unor echipe de club, fie din partea FRF. În 2021, înainte ca Edward Iordănescu să fie numit selecţioner, Răzvan Burleanu s-a întâlnit cu Gică Hagi, pe care l-a dorit pe banca tricolorilor. 

"Regele" a dorit să lămurească un aspect încă din start, înainte ca situaţia să avanseze. Fostul decar al naţionalei a refuzat, pentru că nu a dorit să lase loc interpretărilor din poziţia sa de acţionar al Farului Constanţa. 

"Nu s-a discutat, am stat de vorbă. Nu s-a discutat, pentru că nu puteam şi nu pot nici în momentul de faţă. Sunt acţionar majoritar şi atât timp cât sunt acţionar majoritar, atât timp cât sunt acţionar majoritar, nu a intrat în discuţie, pur şi simplu a fost. Echipa naţională sau România pentru mine şi pentru oricare înseamnă ceva wow să te duci, dar trebuia să fiu destul de rece şi lucrurile trebuia să le zic aşa. Nu că nu mi-am dorit sau cum au apărut multe speculaţii sau că am refuzat, îmi vine să râd.  

Nu se poate, pentru că sunt acţionar majoritar şi nu vreau să las loc de intereptari. Acestea sunt cuvintele mele, pe care i le-am zis preşedintelui (n.r. - Răzvan Burleanu). S-a vrut un dialog să ajungem mai mult de atât, dar am zis că n-are rost atât timp cât există această problemă, pentru că n-are rost să pierdem timpul de pomană. 

Eu unde mă duc trebuie să aduc prosperitate, nu mă duc să aduc probleme. Nu era momentul meu să intru în joc, pentru că nu puteam din cauza funcţiei, că sunt acţionar majoritar la Farul şi nu puteam", a declarat Gică Hagi pentru Orange Sport. 

Cele două dorinţe pe care Gică Hagi le are în fotbal

După ce a construit de la zero o academie de fotbal de succes şi a cucerit titlul cu Viitorul Constanţa în 2017, Gică Hagi a anunţat ce obiective mai are. 

"Două dorinţe, repet. Două dorinţe, una să antrenez o echipă naţională sau o echipă de club europeană cu care vreau să câştig. Astea sunt singurele mele dorinţe.

Vom vedea dacă se vor întâmpla, cu cine se va întâmpla, unde va fi, dar mi le-am fixat, sunt obiectivele mele, lucrez pentru acest lucru. Că o fi aici în ţară sau afară, cu siguranţă îmi doresc, pentru că am experienţă, am muncit mult, am o vârstă, am făcut multe. 

Am demonstrat, dacă mai aveam ceva de demonstrat. În antrenorat chiar aveam de demonstrat, am luat-o de la zero, am ajuns unde am ajuns, am produs ce am produs", a mai spus Gică Hagi, în interviul acordat Orange Sport. 

Afla mai multe despre: gica hagigica hagi selectioner romaniagica hagi razvan burleanunegoceri gica hagi razvan burleanu 

viewscnt
Articole similare