Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Bătăi de cap pentru Dan Petrescu! Fotbalistul vital de la CFR Cluj s-a accidentat şi se operează

ULTIMA ORĂ | Bătăi de cap pentru Dan Petrescu! Fotbalistul vital de la CFR Cluj s-a accidentat şi se operează

CFR Cluj

Comentarii

Andrei Burcă (29 de ani), unul dintre jucătorii cei mai importanţi de la CFR Cluj, s-a accidentat şi va lipsi o perioadă de pe teren. Verdictul medicilor despre accidentarea lui Burcă îi dă bătăi de cap lui Dan Petrescu, antrenor care va trebui să se descurce fără "piesa" grea din apărare.

CFR Cluj l-a pierdut pe Andrei Burcă pentru următoarele meciuri. Fundaşul central "de fier" al campioanei României a devenit indisponibil după ce a jucat pentru naţionala României.

ULTIMA ORĂ | Bătăi de cap pentru Dan Petrescu! Fotbalistul vital de la CFR Cluj s-a accidentat

Dan Petrescu are bătăi de cap înaintea reluării Ligii 1. Potrivit Fanatik, Andrei Burcă s-a accidentat în ultimul meci jucat la echipa naţională, 4-1 cu Bosnia în Giuleşti, şi verdictul medicilor nu-i motive de speranţă antrenorului din Gruia.

Burcă, fotbalist care s-a "rupt" în primele 10 minute ale partidei de la naţională, a suferit o fractură la mână şi urmează să se opereze. Fundaşul central a jucat în continuare cu accidentarea în meciul României, dar, potrivit sursei citate, a început să simtă dureri mari după ce a revenit la CFR.

Andrei Burcă a jucat 15 meciuri în toate competiţiile sezonului la CFR Cluj, dar n-a marcat.

  • 4 - patru milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrei Burcă în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: andrei burcaaccidentarecfr cluj 

viewscnt
Articole similare