Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Lovin, atac dur la adresa lui Răzvan Burleanu: ”Are un talent oratoric. Realitatea este ca ne scufundăm!”

EXCLUSIV | Florin Lovin, atac dur la adresa lui Răzvan Burleanu: ”Are un talent oratoric. Realitatea este ca ne scufundăm!”

Echipa națională

Comentarii

Naţionala de fotbal a României a câştigat meciul cu Bosnia şi Herţegovina, însă nu a reuşit să urce pe locul al treilea în grupă, retrogradând astfel în Liga C.

EXCLUSIV | Florin Lovin, atac dur la adresa lui Răzvan Burleanu: ”Are un talent oratoric. Realitatea este ca ne scufundăm!”

Naţionala României a câştigat ultima partidă din Nations League, însă avea nevoie ca Finlanda să obţină maximum o remiză cu Muntenegru pentru a evita retrogradarea în Liga C. Finlandezii au câştigat, astfel că naţionala lui Edward Iordănescu retrogradează. 

Florin Lovin a ascultat discursul lui Răzvan Burleanu după meciul de aseară şi a ajuns la concluzia că preşedintele Federaţiei nu îşi dă seama de gravitatea situaţiei. 

”Burleanu are un talent oratoric, de orice poţi să îl acuzi dar nu de asta. Dacă ai fost plecat afară 10 ani şi asculţi interviul ăsta crezi că suntem la alt nivel. Cum sa nu recunoşti că ai o problemă? Când primul lucru pe care trebuie sa îl faci este sa recunoşti.

Ne bate oricine vrea. Când îl asculţi zici ca trăim intr-o ţară unde totul este bine. Jocul echipei naţionale a arătat foarte rău. Nu ai cum să zici că nu e aşa. Realitatea este ca ne scufundăm şi venim la tv să zicem că nu e aşa! Asta aşa e din punctul meu de vedere”, a declarat Lovin la Orange Sport. 

 

Ce a spus Burleanu:

„Au fost demarate procedurile pentru zilele următoare. Vineri urmează o şedinţă a Comsiei Tehnice, apoi, raportul va fi validat de o şedinţă a CEx. Vrem ca la tragerea la sorţi pentru Euro 2024 să ştim sigur ce antrenor vom avea. Eu pot să vă zic propunerea mea, este Edi Iordănescu!

Rolul nostru, ca administraţie, este să oferim tot ce trebuie din punct de vedere logistic. Am încercat să scoatem maximum posibil cu orice selecţioner. Dacă ne uităm la ultimele două meciuri, suntem de acord că s-a creat o coeziune la nivelul lotului. Ne dă încredere pentru campanania care începe în luna martie a anului viitor, avem motive de optimism. 

Ce ne bucură este că nu ne-am dus mai jos de urna a 3-a în tragerea la sorţi pentru Euro 2024. În ceea ce priveşte că în următoarea ediţie a Ligii Naţiunilor am retrogradat, vom întâlni echipe mai accesibile. Ce ne interesează este că în meciul cu Finlanda am văzut 9 jucători crescuţi la tineret, iar cu Bosnia am văzut 7 jucători. Aceşti jucători trebuie să îşi atingă potenţialul maxim campania următoare”, a spus Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: răzvan burleanunaţională româniei 

viewscnt
Articole similare