Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Hagi aşteaptă un investitor ”foarte puternic” la Farul: ”Mergem şi câştigăm în Europa”

EXCLUSIV | Gică Hagi aşteaptă un investitor ”foarte puternic” la Farul: ”Mergem şi câştigăm în Europa”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi spune că aşteaptă la Farul Constanţa un investitor care să ducă echipa la următorul nivel.

Din 2009, cel mai mare fotbalist pe care l-a dat România este patron de club. În urmă cu 13 ani, Gică Hagi a înfiinţat Viitorul Constanţa, care ulterior a devenit Farul.

Însă Gică Hagi spune că este dispus să vândă din acţiunile Farului şi că aşteaptă un investitor foarte puternic.

Gică Hagi a vorbit într-un amplu interviu acordat Orange Sport, care urmează să fie difuzat pe canalele noastre.

Un nou investitor la Farul Constanţa? Ce spune Gică Hagi

Din dorinţa de a produce noi generaţii de fotbalişti care să ajute naţionala, Gică Hagi şi-a înfiinţat în 2009 un club de fotbal.

În toţi aceşti ani, Viitorul, devenită Farul, a crescut constant, a reuşit să ajungă în Liga 1, a câştigat titlul şi a jucat în cupele europene.

Ulterior, Gică Hagi a fost de acord ca echipa să se denumească Farul Constanţa, în speranţa că va atrage mai multă susţinere atât din partea suporterilor, cât şi din partea oamenilor de afaceri.

Acum, Gică Hagi spune că simte tot mai mult nevoia unui investitor foarte puternic, care să aibă resursele necesare să ducă echipa la următorul nivel.

Într-un amplu interviu acordat lui Silviu Tudor Samuilă, Gică Hagi recunoaşte că vrea să vândă din acţiunile pe care le are la Farul.

”(Silviu Tudor Samuilă: S-a pus problema în mintea ta să vinzi acţiunile de la Farul?) Bineînţeles, întotdeauna! Pe moment nu existau soluţii, dovadă că nici în momentul de faţă nu există soluţii... nu e uşor.

Poate vine la Farul un acţionar foarte puternic. Şi mergem şi câştigăm în Europa sau mergem în Europa”, a dezvăluit Gică Hagi la Orange Sport.

Interviul integral cu Gică Hagi urmează să fie difuzat pe Orange Sport. De asemenea, el va putea fi vizionat şi pe canalul de YouTube Orange Sport România. 

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare