Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluzia lui Adi Mutu, după ce Săpunaru a fost suspendat: ”Am fost pregătiţi şi mergeam înainte!”

Concluzia lui Adi Mutu, după ce Săpunaru a fost suspendat: ”Am fost pregătiţi şi mergeam înainte!”

Cupa României

Comentarii

Adi Mutu a reacţionat după ce Cristi Săpunaru a fost suspendat în urma scandalului în care a fost implicat la Târgu Jiu.

Formaţia FC Rapid s-a calificat, miercuri, în grupele Cupei României Betano, trecând în play-off de CS Afumaţi, scor 3-0. Golurile au fost marcate de Luckassen ‘8, Papeau ’15 şi Emmers ‘38.

La finalul meciului, Adi Mutu a oferit mai multe declaraţii. El a fost mulţumit de randamentul pe care l-au dat jucătorii lui în acest meci. 

”Am fost pregătiţi şi mergeam înainte!”

”Un meci uşor. Pe undeva trebuia sa se vadă această diferenţă dintre ei şi noi. Mă bucur că s-a terminat cu bine. Da, în general sunt mulţumit. Aş fi vrut să fim mai concreţi. Am avut foarte multe ocazii şi nu am marcat.

Astăzi era un meci pentru cei care au jucat mai puţin. Şi au făcut toţi datoria, mă bucur că ne-am calificat fără probleme”, a precizat antrenorul Rapidului.

Cristi Săpunaru a fost sancţionat de către Comisia de Disciplină a FRF, după ce a fost protagonistul incidentelor care au avut loc pe stadionul din Târgu Jiu.

Astfel, Comisia de Disciplină a luat decizia de a-l suspenda o etapă pe Săpunaru. Pe lângă acest lucru, fundaşul Rapidului a primit şi o amendă de 9.400 lei. Mutu susţine că cei de la Rapid se aşteptau la o suspendare a lui Săpunaru. 

”Ne aşteptam pe undeva să fie suspendat. Cu toate că, după părerea mea, e o situaţie... Nu avem ce face. Am fost pregătiţi şi mergem înainte. A fost bine că am avut acest meci. Nu se compară un meci de Cupă cu o echipă de Liga 3 cu o echipă din Superligă”, a spus Adi Mutu, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: cupa româniei-mutu-săpunaru 

viewscnt
Articole similare