Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pierderi uriaşe pentru Inter. Cifre dezastruoase în ultimul raport financiar publicat de vicecampioana Italiei

Pierderi uriaşe pentru Inter. Cifre dezastruoase în ultimul raport financiar publicat de vicecampioana Italiei

Inter Milano

Comentarii

Inter Milano a anunţat că a înregistrat pierderi în valoare de 140 de milioane de euro în sezonul 2021-2022, în scădere însă faţă de stagiunea precedentă, marcată de consecinţele crizei COVID-19.

În sezonul 2020-21, clubul din Serie A, deţinut de compania chineză Suning, a înregistrat pierderi record de 245 de milioane de euro.

Acest nou deficit, explică clubul, este legat de repercusiunile crizei de sănătate în special în prima jumătate a sezonului trecut.

În 2021-2022, Inter a înregistrat şi o creştere a cifrei de afaceri la 439,6 milioane de euro, cu 75 de milioane mai mult decât în sezonul 2020-2021.

Potrivit clubului milanez, "proprietarul şi-a exprimat deja oficial angajamentul de a sprijini gruparea" prin acoperirea pierderilor.

"Cele două obiective principale ale clubului rămân aceleaşi: menţinerea competitivităţii echipei la cel mai înalt nivel şi consolidarea poziţiei sale financiare", se arată într-un comunicat.

Vineri, Juventus Torino anunţa că şi conturile sale sunt "pe roşu" pentru al cincilea an consecutiv după ce în sezonul trecut a înregistrat o pierdere record de 254,3 milioane euro.

Afla mai multe despre: inter 

viewscnt
Articole similare