You are here:

Prima reacţie a lui Devis Mangia, după ce a fost acuzat de abuz sexual de doi fotbalişti: "Toate aceste ştiri sunt false"

Prima reacţie a lui Devis Mangia, după ce a fost acuzat de abuz sexual de doi fotbalişti: "Toate aceste ştiri sunt false"
Comentarii

Selecţionerul Maltei, Devis Mangia, a negat acuzaţiile de comportament nepotrivit, la câteva ore după ce consiliul de administraţie al Asociaţiei de Fotbal din Malta l-a suspendat din funcţie.

Mangia a fost suspendat de FA, după ce un jucător l-a denunţat din cauza unei presupuse abateri sexuale. Ulterior, un al doilea jucător al echipei naţionale s-a prezentat, acuzând un comportament similar.

Asociaţia de Fotbal din Malta a anunţat miercuri că a lansat o anchetă internă.

Mangia a transmis presei italiene prin avocatul său că neagă categoric toate acuzaţiile.

"În legătură cu ştirile publicate în mass-media, este de datoria mea să clarific că nu am manifestat niciodată, acum sau în trecut, un comportament vătămător faţă de demnitatea personală sau sexuală a vreunei persoane, nu în ultimul rând a unui fotbalist sau a oricărui alt membru al federaţiei. Toate sunt ştiri nefondate şi false care îmi dăunează grav demnităţii personale şi reputaţiei mele profesionale" , se spune în comunicat.

Mangia, care este asistat de avocatul Fabio Pinelli, a ameninţat cu acţiuni legale împotriva celor care continuă să publice sau să răspândească astfel de ştiri.

"În cazul în care astfel de acuzaţii false continuă să fie publicate, îmi rezerv dreptul de a depune o plângere pentru comportamentul defăimător. În orice caz, toate comunicările ulterioare vor fi efectuate de federaţia malteză, cu respectarea corectitudinii relaţiei noastre profesionale, a spus Mangia.

Miercuri, Asociaţia de Fotbal din Malta a decis să prelungească suspendarea lui Mangia din funcţia de antrenor al echipei naţionale şi a deschis o anchetă în acest caz.

Devis Mangia, care era selecţioner al Maltei din 2019, a antrenat echipa Palermo în Serie A în sezonul 2011-12. El a mai pregătit echipe precum naţionala U21 a Italiei (2012-2013), Spezia şi Bari.

Mangia a pregătit-o pe Universitatea Craiova din mai 2017 până în aprilie 2019, reuşind să câştige Cupa României în 2018.

Afla mai multe despre: mangia 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul