Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei patru fotbalişti care ar putea să o conducă pe Farul către titlu: ”Jucători foarte importanţi. Au închegat echipa, se vede” | EXCLUSIV

Cei patru fotbalişti care ar putea să o conducă pe Farul către titlu: ”Jucători foarte importanţi. Au închegat echipa, se vede” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

După 11 etape din actuala ediţie a Ligii 1, Farul Constanţa se află pe primul loc în clasament, la egalitate de puncte cu Rapid, dar cu un golaveraj superior. Echipa pregătită de Gică Hagi pare a fi candidată la titlu, iar patru jucători din primul 11 al lui Gică Hagi vor fi cruciali în lupta pentru campionat.

În 2017, proiectul demarat de Gică Hagi la Ovidiu părea să fi atins punctul său culminant, odată cu triumful Viitorului în Liga 1, la care au contribuit o multitudine de jucători din propria pepinieră.

Cei mai valoroşi şi promiţători jucători au fost apoi vânduţi prin diverse părţi, iar Viitorul avea să se claseze pe locul patru în următoarea stagiune, la 15 puncte de campioana CFR Cluj.

Părea că echipa constănţeană nu va mai atinge culmile din acea vreme, dar, odată cu fuziunea cu Farul, proiectul de pe litoral a luat o nouă amploare.

Gică Hagi a revenit pe banca tehnică şi şi-a propus să poată recuceri titlul într-o bună zi, sub noile blazoane, iar acest sezon Farul pare să aibă o şansă bună.

Pe primul loc în acest moment, nu rezultatele constănţenilor au fost lucrul care a atras atenţia, ci fotbalul practic de aceştia, neaşteptat de spectaculos pentru Liga 1.

Iar patru jucători au fost artizanii începutului de succes de sezon avut de Farul Constanţa, trei dintre care au fost crescuţi de Gică Hagi şi unul care a mai evoluat doi ani sub comanda ”Regelui”.

Cei patru jucători care ar putea să o conducă pe Farul către titlu

Este vorba de Louis Munteanu (20 de ani), Constantin Grameni (19 ani), Alexi Pitu (20 de ani) şi Denis Alibec (32 de ani).

Invitaţi în studioul Orange Sport, Giovanni Becali şi MM Stoica au vorbit la superlativ despre cei patru, iar impresarul a sugerat că Hagi se va putea gândi la titlu graţie prestaţiilor echipei sale.

”(n.r. pare că Hagi a dat două lovituri) Cu Alibec şi Munteanu. Plus că mai sunt doi jucători care au crescut foarte mult faţă de anul trecut, Pitu şi Grameni. Foarte mult. Amândoi au evoluţii foarte bune”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Doi jucători foarte importanţi, Pitu şi Grameni. Au închegat echipa, se vede, Alibec e jucător, ştim cu toţii. Doar că trebuie să se stăpânească cu năravurile lui, atât şi nimic mai mult.

Şi să îl ţină forma şi să nu se accidenteze, e foarte important pentru Alibec. (n.r. fizic arată bine) Da, da. Hagi va juca pentru obiectivul play-off şi apoi se va gândi la titlu”, a adăugat Giovanni Becali.

Afla mai multe despre: farul 

viewscnt
Articole similare