Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă două "perle" la FCSB. Becali a plătit un milion de euro! | EXCLUSIV

Încă două "perle" la FCSB. Becali a plătit un milion de euro! | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a transferat încă două "perle". Gigi Becali a plătit un milion de euro şi a adăugat încă doi jucători tineri în "colecţia" de la FCSB, pe Eduard Radaslavescu (18 ani) şi Radu Boboc (23 de ani), sosiţi de la Farul la pachet în schimbul sumei de un milion de euro.

Gigi Becali a obişnuit, în ultimii ani, să transfere jucători tineri de perspectivă cu care să facă profit pe termen lung, cum au fost exemplele lui Dennis Man, Nicolae Stanciu sau Olimpiu Moruţan. Eduard Radaslavescu şi Radu Boboc sunt, ca şi David Miculescu, "perle" pe care Becali vrea bani foarte mulţi, după ce a plătit mulţi pentru transferul lor.

Încă două "perle" la FCSB. Becali a plătit un milion de euro! | EXCLUSIV

Deşi Gigi Becali n-a vrut să dezvăluie suma exactă pe care a plătit-o în schimbul lui Radaslavescu şi Boboc, informaţia s-a "scurs" în presă. Invitat la Orange Sport, Nicolae Dică a dezvăluit că FCSB a plătit 850.000 de euro pentru transferul lui Eduard Radaslavescu, unul dintre jucătorii cu potenţial "produşi" Gică Hagi.

Restul, până la un milion de euro, au fost plătiţi pentru transferul lui Radu Boboc, un fundaş care poate juca în ambele benzi ale apărării şi care a fost cu naţionala României la EURO 2019 de tineret şi a participat la performanţa incredibilă reuşită de jucătorii antrenaţi atunci de Mirel Rădoi: calificarea în semifinalele competiţiei.

Invitat la Orange Sport, Nicolae Dică a fost intrebat de ce nu joacă mai mult Eduard Radaslavescu, iar antrenorul FCSB a răspuns: "A jucat în câteva meciuri. E un jucător de 18 ani, are doar 18 ani. Nu contează câţi bani s-au dat. (n.r. pentru Becali contează) Mă refer că acum, dacă s-au plătit 850.000, nu înseamnă că trebuie să fie titular meci de meci, nu conteză că se plătesc nu ştiu câţi bani, aţi văzut şi pe la echipele mari", a spus Nicolae Dică, la Orange Sport.

De la transferul la FCSB, Eduard Radaslavescu a jucat doar 33 de minute în două meciuri, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Eduard Radaslavescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbtransferuriradu boboceduard radaslavescugigi becali 

viewscnt
Articole similare