Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Transferul la care Becali a ţinut cont de un singur om. MM: "Ce pot eu să spun? Gigi e altfel"

EXCLUSIV | Transferul la care Becali a ţinut cont de un singur om. MM: "Ce pot eu să spun? Gigi e altfel"

FCSB

Comentarii

Invitat la Orange Sport, Mihai Stoica (57 de ani) a comentat transferul lui Florin Achim (31 de ani), fotbalist adus la începutul 2022 la FCSB pentru că Gigi Becali a "făcut o promisiune unui om pe care-l respectă", dar care n-a jucat deloc până acum la echipa roş-albastră.

Gigi Becali a transmis că şi-ar dori să-l vadă la lucru pe Florin Achim, fotbalist adus la FCSB în februarie 2022, gratis de la Academica Clinceni. Fundaşul dreapta nu a jucat niciun minut până acum la FCSB, deşi a fost adus de jumătate de an, iar Mihai Stoica a comentat situaţia sa.

EXCLUSIV | Transferul la care Becali a ţinut cont de un singur om. MM: "Ce pot eu să spun? Gigi e altfel"

Numele lui Florin Achim a fost "scos la lumină" de Gigi Becali, deşi fotbalistul n-a jucat niciun minut până acum la FCSB, deşi se află la echipă din februarie 2022. Omul de afaceri din Pipera a spus că pentru Achim "a intervenit" un om al Bisericii, pe care Becali îl respectă.

Mihai Stoica a spus că ştia povestea din spatele transferului lui Florin Achim, dar că nu s-a băgat peste Gigi Becali. MM a spus că Achim "nu ne încurcă", chiar dacă n-a jucat niciun minut pentru echipa roş-albastră. "Achim e din iarnă la noi, n-a jucat deloc. Deloc. Nu a fost impus niciodată, era a patra sau a cincea variantă de fundaş dreapta.

Eu ştiam, îmi spusese mai demult, de ce l-a transferat. Şi am aflat. Ce pot eu să spun? Sunt banii lui, plăteşte un jucător până acum degeaba, pentru că a făcut o promisiune unui om pe care-l respectă. Gigi e altfel de om. Nu pot eu să explic faptele lui Gigi.

E plătit, plăteşte un jucător pentru că făcut o promisiune cuiva. Plăteşte un jucător care nu ne încurcă pe noi cu nimic.

Dică l-a găsit pe Achim aici, trebuie să-l vadă. Şi eu sunt curios să-l văd", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Gigi Becali vrea să-l vadă pe Florin Achim la lucru pe teren

Gigi Becali a transmis că i-a spus lui Nicolae Dică faptul că îşi doreşte să-l vadă jucând măcar un meci pe Florin Achim.

„Florin Achim... Eu vă spun sincer. A intervenit duhovnicul lui. O să râdeţi acum, dar eu vă spun adevărul, pentru că eu fac ce vreau cu banii mei la mine acasă. Are un duhovnic pe care eu îl iubesc foarte mult. I-am zis Bă, Dică, ai făcut ce ai vrut tu până acum, vreau doar să îl văd. De unde să ştiu că e bun dacă nu l-am văzut. Dacă erau Boboc sau Pantea extraordinari, atunci bă, sunt extraordinari, cum e Radunovic pe stânga…

Dacă are salariu, pentru ce să nu îi ţin eu pe băiat? O să avem şi meciuri în cupă, o să îl văd oricum. Dacă el va fi mai bun, sar toţi din schemă şi va fi Achim titular”
, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: mihai stoicaflorin achimfcsbtransfergigi becaliduhovnic 

viewscnt
Articole similare