Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu poţi să-l acuzi pe Becali”. Dumitru Dragomir propune un antrenor-surpriză la FCSB: ”Aduci pe cineva ca să îndrepţi lucrurile”

”Nu poţi să-l acuzi pe Becali”. Dumitru Dragomir propune un antrenor-surpriză la FCSB: ”Aduci pe cineva ca să îndrepţi lucrurile”

FCSB

Comentarii

Joi seara, FCSB a suferit una dintre cele mai ruşinoase înfrângeri din istoria clubului, scor 0-5, împotriva lui Silkeborg. În urma partidei, Dumitru Dragomir i-a transmis lui Gigi Becali că are nevoie să îl înlocuiască pe Nicolae Dică şi i-a dezvăluit şi pe cine ar trebui să aducă în locul său.

Deşi a trimis rezervele în teren împotriva lui Silkeborg, Nicolae Dică nu se aştepta să sufere o înfrângere atât de ruşinoasă în Danemarca.

Umilinţa cu 0-5 l-ar putea costa postul pe actualul antrenor al FCSB-ului, Gigi Becali luând în calcul să îl demită şi să instaleze pe altcineva în locul său.

Deşi patronul vicecampioanei ar avea deja un înlocuitor în minte, Dumitru Dragomir nu este de acord cu candidatul favorizat de Gigi Becali.

Fostul şef de la LPF a afirmat că Dică ”îşi bate joc” de banii patronului şi că un antrenor puternic ar trebui adus în locul său la echipă.

Propunerea lui Dragomir, ca de fiecare dată când FCSB are probleme, este Victor Piţurcă, tehnician certat cu Gigi Becali.

Dumitru Dragomir propune un antrenor-surpriză la FCSB

Omul sfinţeşte locul. Ai antrenor... uită-te la Voluntari. Toată lumea credea că o să retrogradeze, pentru că au pierdut mulţi jucători. Domnule, ăsta de la Voluntari e antrenor trăsnet, nu aşa...

Un antrenor bun îţi pune echipa pe linia de plutire, chiar dacă îi lipsesc doi-trei jucători buni... faţă de Steaua (n.r. FCSB), care e în haos total în condiţiile în care are valorile cele mai bune din această ţară.

FCSB are nevoie de o mână de fier în vestiar, care să redreseze această echipă. Piţurcă ar putea fi o soluţie pentru ei. Şi Dan Petrescu, oameni din ăştia puternici. Olăroiu, genul acesta de oameni.

Dar eu cred că Piţurcă ar putea fi o soluţie la această oră. Eşti supărat cu el, nu eşti... aduci pe cineva ca să îndrepţi lucrurile. Nu poţi să dai bani la nesfârşit şi să-şi bată joc unii de banii tăi.

Pentru că asta se întâmplă şi nu poţi să-l acuzi pe Becali. Cine îl acuză pe el, greşeşte. Chiar dacă spune aşa... zici că nu poţi şi pleci... e cariera ta în joc”, a declarat Dumitru Dragomir, la Pro Arena.

Totuşi, în urma umilinţei cu Silkeborg, Gigi Becali nu a ”tunat” la adresa lui Nicolae Dică, ci doar la adresa jucătorilor.

Afla mai multe despre: dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare