Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică şi-a încălcat deja principiile la FCSB! Basarab Panduru: ”Eram cu el în emisiune când a spus asta, iar acum...” | VIDEO EXCLUSIV

Nicolae Dică şi-a încălcat deja principiile la FCSB! Basarab Panduru: ”Eram cu el în emisiune când a spus asta, iar acum...” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Joi seara, FCSB a suferit unul dintre cele mai ruşinoase rezultate din istoria clubului, după ce a pierdut cu 0-5 confruntarea cu Silkeborg. În urma partidei, invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a rememorat spusele lui Nicolae Dică (42 de ani) dinaintea revenirii la FCSB.

Nicolae Dică a revenit pe banca FCSB-ului în această vară, pentru a îi lua locul lui Toni Petrea, care avusese parte de un debut de un debut de sezon de coşmar.

Întoarcerea antrenorului pe banca tehnică a vicecampioanei trebuia să semnifice intrarea într-o nouă eră pentru roş-albaştri, în care patronul nu îşi mai făcea toate poftele la echipă.

Câteva luni mai târziu, situaţia pare la fel de neagră ca la începutul stagiunii, dacă nu chiar şi mai neagră. Gigi Becali încă dă ordine, iar antrenorul încă ascultă.

Diferenţa? Că Nicolae Dică încă pretinde că deciziile importante îi aparţin, inclusiv cea de a lăsa titularii acasă, în condiţiile în care latifundiarul a anunţat că plănuieşte acest lucru cu zile dinainte.

Nicolae Dică şi-a încălcat deja principiile la FCSB

Invitat în studioul Orange Sport în urma umilinţei FCSB-ului cu Silkeborg, Basarab Panduru a rememorat o emisiune anterioară, la care fusese prezent alături de Nicolae Dică.

Pe picior de revenire la FCSB atunci, antrenorul de 42 de ani spunea că nu va avea un prim 11 pentru campionat şi unul pentru Europa.

Ce să ţi se pară? E total diferit... când a câştigat e într-un fel, acum era şi supărat, încerca să explice nişte lucruri, dar eu parcă îmi aduc aminte că eram cu el în emisiune când spunea: <<nu o să mai fac ce am făcut, o echipă acolo, una în campionat, una în asta, o să fac un nucleu>>...

Acum văd că iar... ai băgat, practic, doi titulari, Dawa şi... (n.r. Târnovanu?) Nu, vorbesc de jucători, poate Oaidă, în rest, ceilalţi, numai rezerve. Nu ştiu ce să zic despre el în momentul acesta.

Pare că nici el... meciul cu Petrolul o să ne arate dacă au făcut bine sau nu, pentru că, după meciul cu Petrolul, vom vedea ce se va întâmpla, ei cred că va fi bine, dar nu ştiu ce să zic”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare