Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Steaua nu mai există!”. Helmut Duckadam, concluzie dură după umilinţa FCSB-ului: ”Şi-au bătut joc de toată istoria echipei”

”Steaua nu mai există!”. Helmut Duckadam, concluzie dură după umilinţa FCSB-ului: ”Şi-au bătut joc de toată istoria echipei”galerie foto

FCSB

Comentarii

În a treia rundă din grupele Conference League, FCSB a trimis rezervele pe teren împotriva lui Silkeborg şi a fost umilită, scor 0-5. Roş-albaştrii nu au avut niciun şut pe poartă şi l-au făcut pe Helmut Duckadam să ajungă la o concluzie dură în urma confruntării.

Pentru a avea speranţe de a ajunge în primăvara Conference League, FCSB trebuia să câştige ambele meciuri cu Silkeborg, care se dispută consecutiv, în a treia şi a patra etapă a grupelor.

După o singură partidă, echipa pregătită de Nicolae Dică deja nu mai pare să aibă vreo şansă de a ieşi din grupă: roş-albaştrii au jucat cu rezervele şi au fost umiliţi.

În minutul 8, scorul deja era 2-0 pentru Silkeborg, iar, la pauză, tabela arăta 3-0. În repriza secundă, danezii şi-au luat mai uşor adversarii şi au mai marcat ”doar” de două ori.

Scorul final: 5-0 pentru formaţia care nu mai câştigase în Europa de 24 de ani, un alt ”record” pentru FCSB. Mai mult, roş-albaştrii nu mai suferiseră o înfrângere aşa drastică în deplasare, în Europa, din 2011, de când pierdea cu Maccabi Haifa.

Nu se poate spune că jucătorii pregătiţi de Nicolae Dică au terminat în genunchi confruntarea din Danemarca, ci, poate, că aceştia au fost în genunchi pe tot parcursul umilinţei.

Helmut Duckadam, concluzie dură după umilinţa FCSB-ului

Când scorul devenise 0-5, un fotbalist emblematic pentru culorile roş-albastre în fotbalul românesc, Helmut Duckadam, a ajuns la o concluzie foarte dură pentru FCSB, dar şi rivala CSA.

”Eroul de la Sevilla” consideră că Steaua alături de care a câştigat el Liga Campionilor nu mai există! Prin intermediul unui mesaj pe Facebook, Duckadam şi-a vărsat durerea în legătură cu clubul pe care îl reprezenta cândva.

Eu am fost unul dintre putinii care am (n.r. au) susţinut că FCSB este Steaua. De azi, o spun cu regret, că Steaua NU MAI EXISTĂ! 

Cei care conduc azi FCSB si CSA şi-au bătut joc de toată istoria acestei echipe de fotbal!”, se arată în mesajul postat de Helmut Duckadam.

FCSB va încerca să îşi lingă rănile în următoarea partidă din campionat, împotriva Petrolului, care se va disputa duminică, de la ora 21:30, şi va putea fi urmărită, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: helmut duckadam 

viewscnt
Articole similare