Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Din Liga 3, titular în Silkeborg - FCSB! Cu el vrea să marcheze Nicolae Dică în meciul din Conference League

Din Liga 3, titular în Silkeborg - FCSB! Cu el vrea să marcheze Nicolae Dică în meciul din Conference League

FCSB

Comentarii

FCSB dispută al treilea meci din grupa de Conference League în Danemarca, împotriva celui mai slab cotat adversar dintre toate echipele, Silkeborg. Echipa bucureşteană a trimis linia a doua în deplasare.

FCSB atacă Silkeborg cu un fotbalist care n-a jucat de cinci luni

FCSB e a treia clasată în grupa din Conference League, cu un punct, sub liderul West Ham şi a doua clasată Anderlecht. 

Pentru partida cu Silkeborg, staff-ul tehnic şi conducătorii au decis să odihnească mai mulţi titulari, care fie încep de pe bancă partida din Danemarca, fie au fost lăsaţi acasă. Nu mai puţin de şapte fotbalişti importanţi de la FCSB au rămas în Bucureşti

  • Echipa de start a FCSB contra lui Silkeborg: Târnovanu - Boboc, Dawa, Haruţ, Pantea - Dulca, Oaidă - Miculescu, Dumiter, Oct. Popescu - B. Rusu
  • Rezerve: A. Vlad, V. Creţu, I. Stoica, Bouhenna, Musi, Şerban, Radaslavescu

"Am reuşit să intrăm în grupe, după ce am intrat în grupe am jucat cu West Ham. Am jucat din trei în trei zile cu aceeaşi jucători şi am considerat că după acele jocuri jucătorii au nevoie de odihnă. 

Eu am decis ca aceşti jucători să rămână acasă, e decizia mea. În momentul când iau o decizie, mă consult cu staff-ul tehnic, mă consult cu MM, cu patronul, îmi spun părerile mele şi ceea ce îmi doresc să fac", a spus Nicolae Dică în conferinţa de presă. 

În primul 11 şi-a făcut apariţia Andrei Dumiter (23 de ani), care ultima dată a jucat în meciul disputat de FCSB 2 în Liga 3, pe 24 septembrie, în victoria cu CS Dinamo. 

Atacantul sosit de la Sepsi a avut probleme medicale în această vară şi nu a mai jucat din mandatul lui Toni Petrea. Andrei Dumiter a jucat ultima dată în FCSB - FC Voluntari 2-2, meciul în urma căruia echipa finanţată de Gigi Becali a pierdut titlul în play-off-ul trecut, în urmă cu cinci luni.  

  • 22 de meciuri, 3 goluri şi 1 pasă decisivă sunt cifrele lui Dumiter la FCSB. 

Afla mai multe despre: silkeborg fcsbnicolae dica 

viewscnt
Articole similare