Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică a izbucnit la conferinţa de presă dinaintea duelului cu Silkeborg: ”Ce să mi se comande?! E clar că nu sunt singurul care decide la club”

Nicolae Dică a izbucnit la conferinţa de presă dinaintea duelului cu Silkeborg: ”Ce să mi se comande?! E clar că nu sunt singurul care decide la club”

FCSB

Comentarii

În cadrul conferinţei de presă dinaintea partidei din grupele Conference League, împotriva lui Silkeborg, Nicolae Dică (42 de ani) a izbucnit după ce a fost întrebat dacă decizia de a îi menaja pe mai mulţi dintre jucătorii de bază nu i-a aparţinut lui.

În debutul acestui sezon, FCSB a avut parte de un parcurs diametral opus în cupele europene şi în campionat, care a dus la o situaţie atipică pentru vicecampioană.

Deşi a reuşit o performanţă prin calificarea în grupele Conference League, în Liga 1, formaţia roş-albastră s-a aflat în mare parte a acestei stagiuni în zona roşie a clasamentului.

Văzut cu sacii în căruţă după calificare în grupe, întrucât încasase suma de bani dorită din Conference League, Gigi Becali a anunţat că FCSB va prioritiza de acum campionatul.

Şi, ce să vezi, la meciul cu Silkeborg, vicecampioana a luat decizia de a lăsa acasă mulţi dintre jucătorii de bază, mai exact pe Andrea Compagno, Florinel Coman, Andrei Cordea, Joonas Tamm, Malcom Edjouma şi Darius Olaru.

Ajunşi în Danemarca, roş-albaştrii au susţinut conferinţa de presă dinaintea confruntării din a treia etapă a grupelor Conference League, iar Nicolae Dică a izbucnit la una dintre întrebări.

Nicolae Dică a izbucnit la conferinţa de presă dinaintea duelului cu Silkeborg

Chestionat în legătură cu cine a luat decizia de a îi menaja pe fotbaliştii enumeraţi mai devreme, antrenorul vicecampioanei a ridicat tonul şi a spus că alegerea i-a aparţinut lui.

Totuşi, Dică a punctat că la FCSB, la fel ca la orice club, nu ia doar o singură persoană deciziile.

Ce să mi se comande?! Am spus în momentul în care am venit la echipă că-mi doresc ca jucătorii să joace din 3 în 3 zile. Am făcut asta, am văzut că nu e ok.

Jucătorii au nevoie de odihnă şi de-asta am decis ca aceşti jucători să rămână acasă. E decizia mea, eu am decis aşa. Bineînţeles că e o strategie.

E clar că nu sunt singurul care decide la un club, mă consult cu MM, cu patronul, cu stafful tehnic, dar îmi spun părerile şi ceea ce îmi doresc să fac, iar asta se întâmplă oriunde în lume, la orice firmă, nu ia o singură persoană decizia”, a deckarat Nicolae Dică.

Pe lângă jucătorii lăsaţi deliberat acasă, Risto Radunovic, Iulian Cristea, Ionuţ Panţîru şi Ovidiu Popescu sunt absenţi din pricina accidentărilor.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare