Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali anunţă o schimbare importantă la FCSB: ”I-am transmis lui Dică”. Planurile patronului s-au modificat din cauza parcursului modest din Liga 1

Gigi Becali anunţă o schimbare importantă la FCSB: ”I-am transmis lui Dică”. Planurile patronului s-au modificat din cauza parcursului modest din Liga 1

FCSB

Comentarii

După aproape o treime din partidele din sezonul regular, disputând nouă din 30, FCSB a reuşit să însumeze o singură victorie şi este în real pericol de a rata play-off-ul dacă o ţine tot aşa. Din această cauză, Gigi Becali a anunţat o schimbare importantă la club.

Întrucât a reuşit să îşi amâne două confruntări din campionat, cu scopul de a se concentra pe calificarea în grupele Conference League, FCSB a disputat doar nouă dintre cele 11 etape scurse până acum.

Bilanţul roş-albaştrilor în Liga 1 este cu adevărat dezastruos. În prezent se află pe loc de baraj, cu doar o victorie şi opt puncte din cele nouă runde jucate.

Situaţia nu este mult mai bună nici în Conference League, întrucât jucătorii pregătiţi de Nicolae Dică au un singur punct după două meciuri, dar clubul a încasat măcar banii pentru calificarea în grupe.

Aşadar, Gigi Becali a anunţat o schimbare importantă la FCSB. Vicecampioana nu va mai prioritiza parcursul în cupele europene, ci pe cel în campionat.

Decizia luată de patron vine în condiţiile în care acesta îşi doreşte cu disperare titlul, pe care nu l-a mai cucerit din 2015, de pe vremea lui lui Costel Gâlcă.

Gigi Becali anunţă o schimbare importantă la FCSB

De acum vom da totul în campionat. Eu sunt liniştit, chiar dacă am pierdut atâtea meciuri, pentru că am încredere că echipa îşi va reveni.

Dar i-am transmis lui Dică, meciurile din campionat sunt pe primul loc. Nu pot să spun că nu mă interesează Conference League.

Cum să nu mă intereseze? Dar nu o să joace titularii. Dar noi avem lot. De asta am transferat jucători, să putem juca şi în Europa, şi în campionat.

Dar prioritatea este să ne revenim în campionat. Eu cred că putem obţine puncte şi în Conference League, am jucat bine cu Anderlecht.

Sunt bani mulţi pe care îi putem lua, dar în primul rând mă interesează campionatul. Cum să vorbesc de titlu când sunt unde sunt? Nu vreau să spun nimic.

Obiectivul e să ajungem pe loc de play-off în luna decembrie, după ce jucăm şi restanţele. Obiectivul imediat este să le bat pe cele deasupra mea.

După ce ajungem pe loc de play-off, putem vorbi şi de altele. Eu sunt liniştit, ştiu că echipa are valoare şi sunt sigur că ne vom reveni.

Normal, dacă am fi stat mai bine în campionat, altele ar fi fost priorităţile în cupele europene, dar aşa nu se poate”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare