Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM reproşează după ce a văzut un fotbalist în FCSB - FC Argeş. "L-am rugat să nu-l folosească. N-a ascultat" | EXCLUSIV

MM reproşează după ce a văzut un fotbalist în FCSB - FC Argeş. "L-am rugat să nu-l folosească. N-a ascultat" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre situaţia lui Joonas Tamm, care a jucat cu o problemă medicală în ultima partidă din Superligă, în victoria cu FC Argeş, scor 3-2.

Naţionala Estoniei a fost sunată dinspre FCSB: "Selecţionerul n-a ascultat"

FCSB schimbă liniile în competiţiile în care evoluează. Dacă prima linie va fi trimisă în Superligă, pentru a recupera din punctele care despart echipa antrenată de Nicolae Dică faţă de liderul Farul Constanţa, în Conference League va fi trimisă linia a doua. 

Deja, FCSB n-a deplasat şapte titulari pentru meciul cu Silkeborg, din grupa de Conference League, iar pe listă se află şi Joonas Tamm, căruia i s-a acordat o perioadă de pauză. 

Fundaşul stânga estonian de naţională s-a impus rapid ca titular la FCSB, dar a căpătat o tendinită în ultima perioadă, care a necesat o atenţie sporită. Odată plecat la naţionala Estoniei pentru meciurile din Liga D a Conference League, FCSB s-a adresat selecţionerului Thomas Häberli, pentru a-l menaja pe Tamm în meciul cu San Marino, un adversar modest. 

FCSB s-a temut ca problema medicală a fundaşului central să nu se agraveze, dar n-a putut trece peste decizia elveţianului de pe banca Estoniei. 

"Aş începe cu... Au fost probleme. Tamm nu trebuia să joace (n.r. - în FCSB - FC Argeş 3-2). Are o tendinită care i-a pus mari probleme, dar nu avea cine să joace. După ce că avea problemele astea, selecţionerul Estoniei n-a ascultat, a fost rugat să îl lase să nu joace în al doilea meci, ca să îşi rezolve problemele, că sunt serioase. Clar că nu a fost la nivelul lui.

Până când l-a citit şi l-a lăsat să preia... Garita, în luptă cu el, îţi pune probleme, dar , dacă îl laşi, nu are mijloace, dar la golu ăla nu ai ce să reproşezi, e o execuţie incredibilă", a declarat expertul Orange Sport. 

De asemenea, MM Stoica a explicat şi alegerile din echipa de start. 

"În prima repriză a jucat Şerban, care nu mai jucase de mult, aveam un compartiment defensiv care nu jucase împreună. Haruţ a jucat puţin, închizător. Orice echipă de titlu îi are pe cei patru pe care îi ştie toată lumea. La noi, la fundaş dreapta, mai sunt dubii, dar în rest sunt Dawa - Tamm - Radunovic", a mai spus conducătorul de la FCSB.

  • 16 meciuri şi 3 goluri marcate sunt cifrele lui Tamm la FCSB, care va fi indisponibil în meciul din deplasare cu Silkeborg. 

 

Afla mai multe despre: mihai stoicanicolae dicafcsbjoonas tammselectioner estoniajoonas tamm fcsbsilkeborg fcsb 

viewscnt
Articole similare