Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, aproape un nou şoc în fotbalul românesc. Scenariu de coşmar pentru FCSB: "Echipa dispare"

Becali, aproape un nou şoc în fotbalul românesc. Scenariu de coşmar pentru FCSB: "Echipa dispare"

FCSB

Comentarii

FCSB traversează o perioadă extrem de dificilă şi este pe locul 13 în clasament, cu doar 11 puncte obţinute în cele 10 meciuri disputate.

În urma parcursului dezamăgitor din acest sezon, Gigi Becali a fost acuzat de suporterii FCSB-ului pentru deciziile pe care le ia în privinţa echipei. Însă latifundiarul din Pipera este apărat de Adrian Porumboiu. Fostul finanţator al Vasluiului este sigur că, dacă Becali s-ar retrage din fotbal, FCSB n-ar mai exista.

"Când nu va mai fi Becali, FCSB va avea soarta Urziceniului, Vasluiului, Timişoarei. Când dispare omul cu bani, poate şi echipa să dispară. Sunt situaţii diferite, particularităţi. Eu, de exemplu, pot spune public că am fost prost că n-am ştiut ce oameni să aleg lângă mine" , a declarat Adrian Porumboiu pentru playsport.ro.

FCSB are probleme şi în Europa. Vicecampioana României este pe locul al treilea în grupa din Conference League, însă a făcut deplasarea în Danemarca, pentru meciul cu Silkeborg, fără şapte dintre cei mai importanţi jucători din lot.

Astfel, echipa lui Nicolae Dică poate pica pe ultimul loc în grupa din Conference League din care mai fac parte West Ham, Anderlecht şi Silkeborg.

 

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare