Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Xavi, gesturi revoltătoare şi declaraţii tăioase după înfrângerea cu Inter: "Sunt atât de nervos! Să vină şi să vorbească arbitrii"

VIDEO | Xavi, gesturi revoltătoare şi declaraţii tăioase după înfrângerea cu Inter: "Sunt atât de nervos! Să vină şi să vorbească arbitrii"

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a cedat în deplasarea de la Inter, scor 0-1, în etapa a treia din grupele Ligii Campionilor.

Inter s-a impus prin golul marcat de Calhanoglu, în minutul 45+2, însă FC Barcelona a avut un gol anulat şi un penalty clar neacordat de centralul Vincic, în minutul 90. Dumfries a atins mingea cu mâna în propriul careu, dar brigada de arbitri, după consultarea sistemului VAR, a lăsat jocul să continue.

Imediat după meci, antrenorul catalanilor, Xavi, a răbufnit la conferinţa de presă.

"Sunt atât de nervos, sunt indignat! Nu înţelegem nimic. Dacă Ansu face henţ, iar alt jucător înscrie, golul este anulat. În cealaltă fază, nu înţeleg! Este o nedreptate, arbitrii ar trebui să vorbească, să-şi justifice deciziile, pentru că nu înţelegem nimic. Simţim că a fost o mare nedreptate.

Arbitrul ar trebui să iasă şi să vorbească, dar a plecat şi nu s-a întâmplat nimic! Nu înţelegem de ce. Trebuie să explice de ce nu a fluierat, dar nu mi-a oferit nicio explicaţie.

De asta consider că este nedrept. Pentru mine este clar: arbitrii trebuie să vorbească. Oricum, ne-a lipsit dinamismul. Am avut ocazii, dar nu le-am fructificat. Ştiam că sunt periculoşi cu şuturile din afara careului (n.r. - golul marcat de Calhanoglu). Ne rămân trei finale şi suntem într-o situaţie inconfortabilă. Trebuie să jucăm mai bine" , a declarat Xavi după meci.

Gest controversat făcut de Xavi

De altfel, Xavi a şi fost avertizat de centralul partidei. La golul anulat marcat de Pedri, în urma unui henţ făcut în careu de Fati, antrenorul catalanilor a făcut un gest controversat şi a sugerat că italienii ar fi plătit brigada de arbitri înaintea partidei.

"O ruşine. Xavi face acest gest către arbitri, sugerând că sunt corupţi. Aştept ca UEFA să ia măsuri” , a scris jurnalistul italian Tancredi Palmeri pe reţelele de socializare.

Afla mai multe despre: xavi 

viewscnt
Articole similare