Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nimeni nu se poate compara cu el". Guardiola, dezvăluiri din vestiar despre Erling Haaland: "Eu văd anumite lucruri la el"

"Nimeni nu se poate compara cu el". Guardiola, dezvăluiri din vestiar despre Erling Haaland: "Eu văd anumite lucruri la el"
Comentarii

Managerul lui Manchester City, Pep Guardiola, s-a declarat impresionat de cifrele pe care le are Erling Haaland în tricoul campioanei Angliei.

Haaland a avut un început de senzaţie la Manchester City, marcând deja 17 goluri în 11 apariţii, de la sosirea sa de la Borussia Dortmund, în vara acestui an.

În meciul cu rivala Manchester United, de duminică, Haaland a reuşit un hat-trick, alături de Phil Foden, City învingând cu 6-3.

Potrivit unor statistici, Haaland a marcat un gol la fiecare 54 de minute.

''Cifrele vorbesc de la sine. La vârsta lui, 22 de ani, nimeni nu se poate compara cu el. Dincolo de statistici, în vestiar, dar şi pe teren, văd lucruri la Erling care nu pot fi contabilizate, lucruri care ne fac fericiţi pentru faptul că l-am adus la club", a spus Guardiola.

Cu 20 de puncte, Manchester City este momentan pe locul 2 în Premier League, la un punct în spatele liderului Arsenal, şi va juca în următoarea etapă acasă, cu Southampton. Astăzi, de la ora 22:00, echipa lui Guardiola joacă pe propriul teren cu FC Copenhaga, în etapa a treia din grupele Ligii Campionilor, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: guardiola 

viewscnt
Articole similare