Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Haaland a vorbit în premieră despre colaborarea sa cu De Bruyne: "E o nebunie, chimia dintre noi e atât de naturală"

Haaland a vorbit în premieră despre colaborarea sa cu De Bruyne: "E o nebunie, chimia dintre noi e atât de naturală"

Manchester City

Comentarii

Erling Haaland a ajuns la 14 goluri marcate în Premier League pentru Manchester City, în opt meciuri jucate, însă a recunoscut că are cifre incredibile în special datorită lui Kevin De Bruyne.

Belgianul De Bruyne i-a oferit patru pase decisive lui Haaland în Premier League, dintre care două, duminică, împotriva lui Manchester United, în victoria obţinută de City, scor 6-3.

''Este o nebunie cu pasele, ne găsim unul pe altul. Sunt la club de câteva luni, dar chimia dintre noi e atât de naturală. Asta ar putea fi partea cea mai bună. Este firesc ca eu să sprintez şi el să mă găsească. Când asta vine natural, nu este nimic mai bun'', a declarat Haaland.

Haaland nu i-a uitat însă nici pe ceilalţi coechipieri care l-au ajutat să înscrie cele 14 goluri: ''Este fantastic, este cu adevărat ceva special, dar nu putem să-i uităm şi pe ceilalţi. Kevin este un jucător, dar aş putea sta toată ziua să vorbesc despre toţi ceilalţi. Nu este doar el, acolo sunt mulţi alţii jucători şi alte pase uimitoare''.

City primeşte vizita lui FC Copenhaga, miercuri, în Liga Campionilor, în direct la Orange Sport, înainte de a juca sâmbătă cu Southampton în campionat.

Afla mai multe despre: manchester city 

viewscnt
Articole similare