Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Este de acord". Schimbare surprinzătoare de antrenor în Superligă! I-a fost găsit înlocuitor antrenorului pus sub presiune

"Este de acord". Schimbare surprinzătoare de antrenor în Superligă! I-a fost găsit înlocuitor antrenorului pus sub presiune

FC Botoșani

Comentarii

Se fac paşi spre o nouă schimbare de antrenor în Superligă. În culise, finanţatorul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, poartă discuţii pentru a-i găsi înlocuitor lui Mihai Teja, antrenor care e ameninţat cu demiterea după meciul cu Rapid Bucureşti.

Se caută înlocuitor pentru Mihai Teja la FC Botoşani, dacă se pierde şi meciul cu Rapid Bucureşti

FC Botoşani îşi simte ameninţate şansele de calificare în play-off-ul Superligii. Echipa din Moldova e doar pe locul 12 în acest sezon, cu doar 13 puncte acumulate în 11 meciuri, iar moldovenii ar putea avea curând un nou antrenor.

După remiza cu U Cluj, scor 1-1, Valeriu Iftime a anunţat, pentru Orange Sport, că următoarea partidă din campionat e decisivă pentru Mihai Teja. 

"Dacă jucăm prost cu Rapid şi ne bate Rapidul, bănuiesc că va trebui să schimbăm antrenorul.

Botoşaniul, în opinia mea, astăzi, este o echipă care se bate la locurile de baraj. Aşa jucăm. Atât producem. O echipă care avea blazon, la un moment dat, acum este o amintire tristă şi asta mă deranjează şi mă doare teribil", a transmis conducătorul. 

Iar FC Botoşani pregăteşte o mutare îndrăzneaţă. Adailton şi Wesley ar putea reveni în Moldova, după perioada în care cei doi brazilieni au impresionat la FC Vaslui.

Primul, din postura de antrenor, iar al doilea ca translator. 

De altfel, Valeriu Iftime a recunoscut această variantă şi a transmis că Adailton şi-a dat acordul. 

”În principiu, ei sunt de acord. Este de acord Adailton, dar are un contract în Brazilia şi acel contract se termină în ianuarie. Acum Adailton are licenţa de antrenor şi cine îl vrea pe Adailton mai bine decât pe mine?!

La Botoşani e mai bine decât la Vaslui. Ei sunt obişnuiti cu geamuri prin care iese fum de la centrala pe lemne de la etajul 4, strada să fie un pic mai strâmbă, discotecile mai rare şi mall-urile mici”, a spus Valeriu Iftime, conform as.ro.

  • 72 de meciuri, 19 goluri şi 20 de pase decisive sunt cifrele lui Adailton la FC Vaslui.
  • 136 de meciuri, 77 de goluri şi 12 pase de gol sunt cifrele lui Wesley la FC Vaslui. 

 

Afla mai multe despre: fc botosanimihai tejaadailtonwesleyvaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare