Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acţionarul anunţă lovitura de imagine în Superligă: "Wesley şi Adailton vin la pachet". E favorit să antreneze clubul cu pretenţii de play-off

Acţionarul anunţă lovitura de imagine în Superligă: "Wesley şi Adailton vin la pachet". E favorit să antreneze clubul cu pretenţii de play-off

FC Botoșani

Comentarii

Doi dintre cei mai apreciaţi şi spectaculoşi jucători care au trecut prin fotbalul românesc, Adailton Martins Bolzan (45 de ani) şi Wesley Lopes da Silva (41 de ani), sunt pe lista unui club cu pretenţii din Superligă.

Wesley şi Adailton pot reveni în în fotbalul românesc

Una dintre cele mai îndrăzneţe mutări din ultima perioadă e pregătită de FC Botoşani, care i-ar putea readuce pe foştii atacanţi Adailton şi Wesley în Moldova, după perioada în care cei doi brazilieni au impresionat la FC Vaslui.

Cuplul letal de altă dată ar putea reveni în România din altă ipostază. Valeriu Iftime, cel care i-a dat un ultimatum lui Mihai Teja la FC Botoşani, a vorbit despre posibilitatea instalării lui Adailton ca antrenor principal, iar odată cu el ar veni şi Wesley, ca translator. 

De altfel, acţionarul de la FC Botoşani a recunoscut că a discutat cu Adailton dinainte de a se înţelege cu Mihai Teja şi a dat de înţeles că brazilianul a fost cel care a amânat discuţiile înaintea startului sezonului. 

Deşi a transmis că abia în iarnă i-ar putea aduce la echipă, FC Botoşani poate schimba antrenorul în acest weekend

"Exclud variantele Adailton şi Wesley până în iarnă, discuţia cu Adailton este până atunci. Prima discuţie a mea a fost cu Adailton, înainte de Mihai, dar atunci avea nişte discuţii, nu era sigur şi am crezut mai mult în Mihai, acum am să văd ce se întâmplă. Wesley este translatorul lui şi vin la pachet”, a declarat Valeriu Iftime în emisiunea Fotbal Show, conform Primasport.ro. 

  • 72 de meciuri, 19 goluri şi 20 de pase decisive sunt cifrele lui Adailton la FC Vaslui.
  • 136 de meciuri, 77 de goluri şi 12 pase de gol sunt cifrele lui Wesley la FC Vaslui. 

FC Botoşani l-ar putea schimba pe Mihai Teja

Imediat după FC Botoşani - U Cluj 1-1, Valeriu Iftime a transmis că va judeca viitorul lui Mihai Teja în funcţie de următoarea partidă din campionat. Echipa din Moldova nu trebuie să piardă, sâmbătă, în deplasare cu Rapid Bucureşti: "Din păcate, nu producem fotbal. Dacă jucăm prost cu Rapid şi ne bate Rapidul, bănuiesc că va trebui să schimbăm antrenorul", a spus acţionarul lui FC Botoşani pentru Orange Sport. 

Pe banca a două echipe modeste din Italia a stat Adailton după retragere: ASD Polisportiva Virtus Verona (secund) şi U.S.D. Vigor Carpaneto 1922 (principal).

Afla mai multe despre: wesleyadailtonfc botosanimihai tejavaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare