Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Răducioiu a remarcat doi fotbalişti după Chindia - Rapid: ”Surprinzător de plăcut! Au făcut un meci inteligent”

EXCLUSIV | Florin Răducioiu a remarcat doi fotbalişti după Chindia - Rapid: ”Surprinzător de plăcut! Au făcut un meci inteligent”
Comentarii

Echipa Chindia Târgovişte a obţinut luni prima victorie din actualul sezon, scor 2-1, cu formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a 12-a din Superligă.

EXCLUSIV | Florin Răducioiu a remarcat doi fotbalişti după Chindia - Rapid: ”Surprinzător de plăcut! Au făcut un meci inteligent”

Pe teren propriu, la Ploieşti, Chindia a deschis scorul în minutul 15, prin Daniel Popa.

În prima repriză, arbitrul Lucian Rusandu a anulat două goluri în urma analizei VAR: în minutul 19 golul rapidistului Albu – pentru ofsaid, şi în minutul 33 golul târgovişteanului Popadiuc, tot pentru ofsaid. In repriza secundă, Chindia a marcat pentru 2-0 prin Neguţ, care a reluat în plasă o minge respinsă de portarul Moldovan.

Sefer a redus din diferenţă pentru Rapid, în minutul 59, dar Chindia a câştigat meciul obţinând prima victorie a sezonului în Superligă.

Florin Răducioiu a urmărit partida şi a remarcat doi fotbalişti din tabără gazdelor.

”Nu ar fi meritat să castige, nici să smulgă acest egal. Au jucat cu mingi lungi care nu au adus un aport, ceva important. Felicitări echipei Chindia, a jucat un meci inteligent. Neguţ şi Popa doi jucători buni, au decis acest succes, creşte oricum puţin nivelul Superligii, pentru mine este surprinzător de plăcut.E un rezultat echitabil. Asta nu înseamnă că Rapid nu merită poziţia din clasament, dar aşa e uşor... Un meci interesant, a câştigat pe merit Chindia! 

(n.r. despre suspendarea lui Săpunaru) Doar o etapă? Nu mi se pare în regulă, ce vrei să minţim? Nu s-au înţeles criteriile pe care s-a judecat. E normal aşa ceva? Dar se crează un precedent. Evident că nu s-a luat decizia cea mai bună... Dar acum asta este. A fost suspendat exact la meciul de Cupă şi doar o etapă?!”, a declarat Florin Răducioiu la Orange Sport. 

Au evoluat următoarele echipe:

  • CHINDIA: Căbuz - Căpuşă, Boldor, Boldor, Dumitraşcu (Fernandez 46) - Akhmatov, Vorobjovas (C. Dinu 46) - A. Şerban, Popadiuc (Passaglia 84), Neguţ (Chamed 90) - D. Popa (Grubac 78). ANTRENOR: Toni Petrea
  • RAPID: Moldovan – Onea (Fl. Ştefan 60), Săpunaru, P. Iacob, Jr. Morais – Crepulja (Emmers 71), Albu, Al. Ioniţă II (Luckassen 37) – Sefer (Pănoiu 71), Dugandzic, Costache (Papeau 37). ANTRENOR: Adrian Mutu

Afla mai multe despre: florin raducioiurapidchindia 

viewscnt
Articole similare