Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nou acuzaţie de ”anti-fotbal” făcută de Adi Mutu! Totuşi, ”Briliantul” recunoaşte: ”E supărare când pierzi nu pe valoare, ci că nu ai dat 100%”

O nou acuzaţie de ”anti-fotbal” făcută de Adi Mutu! Totuşi, ”Briliantul” recunoaşte: ”E supărare când pierzi nu pe valoare, ci că nu ai dat 100%”

Rapid

Comentarii

Rapid a suferit a patra înfrângere din acest sezon, în a 12-a etapă a Ligii 1. Giuleştenii au fost învinşi de codaşa campionatului nostru, Chindia Târgovişte, care şi-a trecut în cont prima victorie din actuala ediţie a Superligii, la primul meci cu Toni Petrea pe bancă.

Marea surpriză din a 12-a etapă a Ligii 1 s-a produs în ultimul meci al rundei, după ce Chindia a reuşit să obţină prima victorie din acest campionat, împotriva uneia dintre echipele fruntaşe, Rapid.

La debutul lui Toni Petrea în Liga 1 pe banca târgoviştenilor, ultima clasată nu s-a ascuns în primele minute şi chiar a dominat prima repriză, conducând la pauză.

După ce a marcat pentru 2-0, de abia atunci s-a închis Chindia, după aproape o oră de joc, dar acest lucru nu l-a oprit pe Mutu din a îşi acuza, din nou, adversarii de anti-fotbal.

”Briliantul” a recunoscut că jucătorii săi sunt de vină pentru rezultat, dar nu a ezitat să lanseze o săgeată către Lucian Rusandu, care a greşit la un nou meci al Rapidului.

O nou acuzaţie de ”anti-fotbal” făcută de Adi Mutu

Suntem supăraţi, am pierdut un meci într-o manieră care nu e ok, am intrat foarte relaxaţi pe teren şi am avut lipsă de atitudine, s-a văzut.

Dacă aş fi putut, aş fi schimba mai mulţi (n.r. în minutul 37, când au ieşit Costache şi Ioniţă), azi nu a fost ziua noastră, am incercat să creez un şoc pentru a putea reveni.

Am jucat o repriză, am greşit o repriză. Apoi a fost greu. Chiar dacă am dominat, nu am putut reveni. Nu caut scuze pentru jocul pe care îl prestează echipa adversă, încearcă doar să scoată un rezultat.

Ocupăm un loc în clasament care ne obligă să jucăm cât mai bine contra echipelor care se apără, care practică un anti-fotbal uneori.

Din păcate, azi nu am reuşit. Nu ştiu (n.r. de ce a fost anulat golul lui Albu), m-am uitat şi eu la fază. Nu vreau să găsim o scuză pentru relaxarea echipei.

Într-adevăr, nu ne poartă noroc când ne arbitrează acest arbitru (n.r. Lucian Rusandu, care era în camera VAR când a fost anulat golul lui Papeau cu Mioveni), dar aici poate e vorba şi de valoare.

A  fost o interpretare greşită a lui Paul (n.r. Iacob, la gol) şi ne-a costat, dar pun asta pe seama faputlui că am intrat relexaţi, nu trebuia să fii un savant ca să vezi asta.

Mai sunt sincope la orice echipă, important e să ne revenim şi să nu mai repetăm aceleaşi greşeli. Băieţii sunt conşteinţi, îi arde.

Sunt nervii şi supărarea de când pierzi un meci nu pe valoare, ci pentru că nu ai dat 100%”, a declarat Adi Mutu.

Afla mai multe despre: mutu 

viewscnt
Articole similare