adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, analiză dură pentru Adi Mutu după prima victorie a Chindiei din acest campionat: ”M-a surprins, e prima dată când văd asta” | EXCLUSIV

Basarab Panduru, analiză dură pentru Adi Mutu după prima victorie a Chindiei din acest campionat: ”M-a surprins, e prima dată când văd asta” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Luni seara, la primul meci de campionat cu Toni Petrea pe bancă, Chindia Târgovişte a reuşit să obţină prima victorie din această ediţie a Ligii 1, după ce a învins-o pe Rapid, scor 2-1. În urma partidei, Basarab Panduru a analizat confruntarea dintre cele două.

Toni Petrea a reuşit să debuteze cu dreptul pe banca Chindiei, atât în Cupa României, cât şi în campionat, învingându-le pe CSA Steaua şi Rapid în primele două jocuri la Târgovişte, scor 2-1.

Victoria împotriva giuleştenilor a venit ca o surpriză pentru mulţi oameni, întrucât Chindia se află pe ultimul loc în campionat, în timp ce Rapid era la egalitate de puncte cu liderul Farul înaintea acestei etape.

Invitat în cadrul emisiunii Minutul 91 după meci, Basarab Panduru a analizat confruntarea care a închis etapa a 12-a a Ligii 1 şi a ajuns la concluzia că giuleştenii se pot învinui doar pe ei pentru eşec.

În ciuda golului anulat al lui Albu, Panduru a punctat că Rapid părea că ar fi putut măcar să egaleze, dacă ar fi folosit altă tactică decât mingea lungă.

Basarab Panduru, analiză dură pentru Adi Mutu după prima victorie a Chindiei din acest campionat

Trebuie să spun că m-a surprins Chindia, arată total diferit, altfel de fotbal, parcă mai calculat. Şi-au dat seama că întâlnesc o echipă puternică, au stat bine în teren.

În minutul 19, e o decizie care trebuie discutată, nici acum nu ştiu ce a fost la faza aia. După ce face Sefer 2-1, pare că Rapid are putere să egaleze.

Dar, deodată, se schimbă jocul Rapidului şi nu în bine. În loc să joace, au trimis toţi jucătorii pe linia de fund a Chindiei şi doar pase lungi.

Am mai văzut să îl trimită pe Săpunaru în ultimele minute, dar să începi din minutul 60 doar minge lungă... au făcut ce a vrut Chindia.

De ce au jucat aşa? O să auzim că erau două vârfuri în teren şi de aceea. Dar, dacă tot ai douî vârfuri în teren, centrezi din margine, nu trimiţi minge lungă.

Cred că e prima dată când văd Rapid să facă atâtea minute altceva decât ce făcea până acum. E adevărat că ieşiseră Ioniţă, Costache şi Sefer, dar, dacă dai minge lungă, faci ce vrea Chindia”, a declarat Basarab Panduru, la Minutul 91.

viewscnt
Articole similare